09.12.2019 | Realizace

Firma KARSIS s.r.o. je dlouholetým distributorem sortimentu SYNTEKO – produktů pro ochranu a údržbu povrchů všech typů dřevěných podlah. Vzhledem ke své 25-leté specializované praxi dlouhodobě zajišťuje pro některé své klienty pravidelnou renovaci a údržbu podlahovin v jejich objektech.

Mezi nejznámější ikonické budovy v Česku patří Kongresové centrum Praha. Z následujících fotografií je zřejmé, že pravidelná údržba prováděná odbornou firmou zaručí dřevěným podlahám dlouhodobou trvanlivost a svěží vzhled i při velkém zatížení.

Foto: Olejované exotické dřeviny v sále Zoom

Dřevěné podlahy mají i v dnešní „plastové“ době stále pevné místo a zvláště pak podlahy ošetřované oleji oplývají svým nestárnoucím kouzlem. Olej z dřevěné podlahy udělá skutečně nezaměnitelný originál, neboť respektuje přirozenou kresbu dřeva. Vysoce kvalitní řady olejů SYNTEKO v čele s vlajkovou lodí SYNTEKO Natural obsahují vysoký podíl sušiny a jsou zárukou perfektního vzhledu a také přirozeného komfortu, což jsou vlastnosti, které jejich uživatelé očekávají a oceňují.

Každá podlaha ošetřená olejem, chceme-li ji užívat dlouhodobě ve vysoké kvalitě, potřebuje svoji údržbu. Pro běžné a pravidelné mytí olejovaných podlah firma KARSIS s.r.o. s oblibou používá prostředek SYNTEKO Soap.

Při čištění špíny z bot a skvrn způsobených podrážkou atp. je nejsilnějším pomocníkem SYNTEKO Remover. Následně, chceme-li naolejovanou podlahu udržet v původním vzhledu, používáme údržbový olej SYNTEKO Re-cover.

Foto: Leštění dubových podlah po zapracování SYNTEKO Re-Coveru v Malém sálu

Řadu referenčních objektů se SYNTEKO oleji lze nalézt po celém světě. Nemalé plochy se nachází i v Kongresovém centru Praha -1272 m2 ve Společenském sále a 409 m2 v Malém sále. Podlahy zde mají poslání reprezentovat a zaručit skutečně dlouhodobou kvalitu.