25.09.2019 | TIPY

Foto: Beltia Terra, archiv V-PODLAHY

Cítit příjemný pocit při každém došlapu. Vytvořit osobitý styl interiéru. Opticky rozdělit jednotlivé místnosti. Toto vše dokážou koberce. Podlahová krytina, která si opět nachází své místo v domácnostech i komerčních prostorách.

Není nic příjemnějšího, než se procházet po povrchu, který hýčká každý krok. A přesně takové jsou koberce Beltia - kvalitní, pestré, luxusní. Ne nadarmo si kolekce získala titul "Queen of the carpet".

Není koberec jako koberec

Na rozdíl od běžných koberců nabízených v obchodních řetězcích vynikají koberce Beltia především svojí jedinečností materiálového provedení, ale také širokou a pestrou nabídkou dekorů. Koberce Beltia je láska na první pohlazení. 

Materiály, které sednou každému prostoru

Koberce z přírodních vláken vynikají izolačními vlastnostmi, odolností proti znečištění, ale především příjemným pocitem z každého doteku díky materiálům jako je hedvábí či bambus.

Široká škála barev a vzorů

Koberce Beltia od společnosti V-PODLAHY tvoří dvě řady: Beltia Home, které zútulní obytné prostory, a Beltia Project, které zvládnou vysokou zátěž v komerčních interiérech. 

Foto: Beltia Valle, archiv V-PODLAHY

Řada Home sedne každému interiéru. Vybírat můžete až ze 160 dekorů, cena za m2 se pohybuje od 125 Kč. Cena za koberce z řady Project se pohybuje od 165 Kč/m2.

S kvalitou koberců Beltia se můžete seznámit v showroomech společnosti V-PODLAHY. V Brně, Ostravě, Pardubicích a Ústí nad Labem si navíc můžete vyzkoušet virtuální realitu a podívat se, jak bude koberec vypadat ve vašem interiéru.

Seznam showroomů, partnerů i katalog koberců najdete na www.beltia.cz

Více o kobercích Beltia se také dočtete v časopise DOMO č. 5/2019 na straně 21. K dostání v tištěné verzi ZDE nebo v elektronické verzi ZDE.