20.05.2019 | Zprávy

Vyzdvihujeme krásu podlah od roku 1919.

Již od založení společnosti Bona v roce 1919 hrála velkou roli ucelenost a důslednost. Naše hodnoty "passion" (vášeň), "performance" (výkon) a "pioneering" (průkopnictví) jsou přítomny ve všem, co děláme. Od našich výrobků po firemní kulturu, až po naše udržitelné obchodní postupy. Není to jen o tom, jak podnikáme, ale také o tom, jak ve světě komunikujeme.

Zakladatel společnosti Bona, pan Wilhelm Edner, původně vlastnil malý obchod s potravinami ve švédském Malmö. Jeho oblíbeným výrobkem byla káva. V prodejně také prodával bonvax, prostředek, které při aplikaci na dřevěnou podlahu vytvořil (leštěný a) ochranný film na povrchu.Edner si uvědomil potenciál produktu bonvax a v roce 1919 založil společnost Bona AB. Nyní, o 100 let později, je Bona předním výrobcem v oblasti péče o dřevěné podlahy s množstvím inovací a znalostí, které se zaměřují na vyzdvižení jejich krásy.

Historie společnosti Bona a švédské dědictví nás dostalo tam, kde jsme nyní. Naše nadšení pro udržitelné obchodní postupy znamená, že se intenzivně staráme o zdroje na naší planetě. Naše inovativní produkty a systémy inspirují majitele podlah k renovaci, namísto výměny starých či poškozených podlah a každá část našeho obchodního modelu zohledňuje přírodní zdroje. Upřednostňujeme způsoby, které minimalizují dopady na životní prostředí.

Průkopník v inovacích. Na počátku sedmdesátých let byla Bona jednou z prvních společností, která odstranila toxické a nebezpečné chemikálie z povrchové úpravy dřeva a osvědčila se svou spolehlivou a trvanlivou alternativou povrchové úpravu na vodní bázi. Bona byla jednou z prvních společností, která zavedla bezprašný systém, který ze vzduchu a jeho okolí odstraňuje karcinogenní prach vytvářený při broušení dřevěných podlah apod.

Díky našim výjimečným výsledkům, zkušenostem a odborným znalostem se můžeme starat o podlahy v některých z nejrušnějších a nejkrásnějších budovách na světě. Bona působí na největších sportovních a basketbalových hřištích, letištích, muzeích a dalších veřejných prostorech, kde jsou podlahy vystaveny silnému každodennímu opotřebení a kde jsou na ně kladeny vysoké požadavky na udržitelnost a výkonnost. Kromě plnění požadavků těchto vysoce zatěžovaných podlah se společnost Bona stará i o potřeby a bezpečnost odborníků, distributorů, výrobců, řemeslníků a spotřebitelů. Poskytujeme nejodolnější povrchovou úpravu v našem oboru a jsme jedinou společností, která nabízí kompletní systém udržitelných produktů pro péči o a údržbu podlah. Našim zákazníkům nabízíme nejlepší možnosti péče o jejich podlahy. A proto můžeme prohlásit „Doporučují profesionálové již od roku 1919“.

Se vstupem do nového století zůstáváme rodinnou společností, zavázanou dostát hodnotám našeho podnikání. Jsme odhodláni vyvíjet, zlepšovat a hledat nové inovace nejen pro dřevěné podlahy, ale i pro jiné typy kvalitních podlah, jako jsou kámen, dlaždice, laminát, elastické podlahy a parkety. Náš tým si je vědom nových trendů a hledá možnosti docílit toho absolutně nejlepšího, co se podlah týče. Při výběru společnosti Bona si můžete být jisti, že získáte pokrokové produkty se špičkovou technologií, které se starají o vaši bezpečnost, poskytují ty nejlepší výsledky a vyzdvihnou krásu vaší podlahy.

 

www.bona.com/cz