13.05.2019 | TIPY

S příchodem jarní sezony rozšířila společnost KARSIS s.r.o. nabídku v kategorii extra širokých terasových prken GRANDECK MAXI. Tato maximálně odolná WPC prkna vynikají skvělými užitnými vlastnostmi, které se projeví již při instalaci. Jsou vyráběna v šířce 195 mm, což významně snižuje počet spár a zároveň zrychluje celkovou montáž terasy. Investoři poté oceňují zejména dokonalý přírodní vzhled, který pomáhá vytvořit komfortní prostor k odpočinku v soukromí vlastního bydlení. Již osvědčenými typovými řadami v této kategorii teras GRANDECK® jsou BRAVA MAXI s drážkovaným povrchem a MAYA MAXI s přirozeně embosovaným povrchem.

Třetím typem je letošní novinka SATIN MAXI s jemně drásaným povrchem v pěti odstínech prken. Přestože nový SATIN MAXI působí 100% autentickým vzhledem dřeva, stejně jako všechna terasová prkna GRANDECK® jej není potřeba natírat ani čistit. Nereaguje na klimatické podmínky a na rozdíl od dřeva nestárne, nepraská ani netvoří třísky. Oproti konvenčním WPC terasám se na slunci nerozpaluje do nepříjemně vysokých teplot, nemění barvu ani tvar.

Plné profily terasových prken GRANDECK® obsahují 60 % dřevěné složky, zbývající část tvoří zcela bezpečný a vysoce jakostní polymer HDPE, který zajistí terase životnost na několik desetiletí. Nabídka GRANDECK® z produkce WPC-WOODPLASTIC a.s. obsahuje 43 typových a odstínových variant prken včetně veškerého příslušenství potřebného k instalaci. Prodejci GRANDECK® nabízejí uživatelům spolehlivou záruku životnosti až 25 let.

www.A1podlahy.cz