29.04.2019 | Zprávy

Pro čtenáře magazínu SPEKTRA, jehož č. 2/2019 vychází v pátek 3. 5., a fanoušky našich stránek, jsme si připravili soutěž s firmou BUILDING PLAST spol. s r.o. o novinku Sokrates SEDLÁCKÁ BARVA.

Odpovězte správně na následující soutěžní otázku, odpověď zašlete do 31. 5. 2019 na mail soutez@atemi.cz (do předmětu napište "Sokrates") a uvidíme, zda se právě na Vás usměje štěstí. Vítězem soutěže se stane 13., 33. a 53. účastník v pořadí soutěže se správnou odpovědí. Výherce soutěže oznámíme v pondělí 3. 6. 2019 na facebooku iSPEKTRA a v dalším vydání magazínu SPEKTRA, který vyjde 1. 7. 2019.

OTÁZKA:   Obsahuje výrobek Sokrates Sedlácká barva fermež?

A/  Ne, neobsahuje

B/  Ano, obsahuje uretanizovanou fermež s olejem

Soutěž o 3 x barva Sokrates Sedlácká barva bílá 0100 balení 2 kg + 3 x štětec + 3 x láhev bílého vína, bude probíhat od 3. 5. 2019 do půlnoci 31. 5. 2019.

Sokrates SEDLÁCKÁ BARVA je vodou ředitelná krycí barva na bázi uretanizované fermeže s olejem ve vodě, vhodná zejména pro nátěrynamáhaných dřevěných ploch jako je dřevěného obložení budov, chatek, zahradního nábytku, pergol, dřevěných součástí dětských hřišť, výplní zábradlí, oken, plotů, savých minerálních povrchů a podobně. Používá se jako základní i vrchní barva.

Firma BUILDING PLAST spol. s r.o. - specialista na nátěry dřeva

Přejeme Vám hodně štěstí a zároveň příjemné čtení magazínu SPEKTRA.

SPEKTRA

Spektra je odborný časopis, který se na našem trhu zaměřuje výhradně na nátěrové hmoty, fasádní a zateplovací systémy.Je určen profesionálům v oboru: malířským firmám, výrobcům, dovozcům, prodejcům, architektům, architektonickým studiím, projektantům, památkářům, stavebním úřadům, učilištím i odborným a vysokým školám.

Časopis informuje o novinkách v produktech, nových technologiích, realizacích, situaci na trhu i v legislativě.

Zvýhodněné předplatné si můžete objednat ZDE.