03.07.2018 | TIPY

Nový program pro dřevěné a elastické podlahoviny společnosti Bona představuje péči, která je podložena již stoletím zkušeností. Program nabízí mnohem více než jen čisticí prostředky; poskytuje odborníkům v oblasti péče o podlahovinu odborné poradenství, udržitelné výrobky a řešení potřebná k ochraně a údržbě, aby krytiny zůstaly krásné dlouhodobě.

Program, vyvinutý pro profesionální uklízecí firmy, správce budov, dodavatele stavebních služeb a tradiční dodavatele dřevěných podlahovin, umožňuje majitelům krytin účinněji chránit své investice revitalizací plochy podlahovin pomocí nových metod. Bona nabízí vysoce výkonné, rychlé a časově úsporné řešení péče, od olejovaných podlahovin po ty kompletně dokončené. Součástí programu je také sortiment výrobků schválených federací FIBA, které byly speciálně navrženy pro potřeby sportovní podlahy.

Součástí programu Bona Care je i jedinečná možnost opravit nebo revitalizovat opotřebované a poškozené podlahoviny z gumy, PVC, PU, vinylu či linolea, což eliminuje potřebu jejich kompletní výměny. Tím se sníží prostoje o 50 %, což vede ke značným úsporám pro majitele podlahovin.

Bona zavádí nový, profesionální program péče a údržby dřevěných a elastických podlahovin. Program Bona Care zahrnuje postupy a výrobky, od kompletní renovace až po každodenní čištění, kterým si podlahovina udržuje nový vzhled, a tím se prodlouží její životnost. Program lze uplatnit ve všech typech prostředí – od komerčních prostor, jako jsou kanceláře a hotely, až po sportovní haly a letiště.

www.bona.com/cz

 

Zdroj: časopis DOMO 4/2018, datum vydání: 3. 7. 2018