03.07.2018 | TIPY

Girls SportsSportovní povrchy Gerflor dnes znají především vrcholoví sportovci a jejich fanoušci, a to díky kolekci špičkových sportovních povrchů Gerflor Taraflex. Můžete se s nimi setkat například na mistrovstvích světa a Evropy ve volejbale, házené, florbalu a futsalu. Firma Gerflor se před pár lety rozhodla pomoci investorům a uživatelům, kteří mají na sportovní povrch pouze omezené prostředky. Uvedla proto na trh jednoduchou kolekci víceúčelových sportovních povrchů Recreation, která nabízí osvědčenou kvalitu, životnost a bezpečnost za příznivé ceny.

Produktová řada Gerflor Recreation obsahuje dva hlavní typy povrchů – Recreation 45 a Recreation 60.

Recreation 45 je povrch vhodný především do menších prostor, kde není kladen důraz na vysokou dopadovou absorpci, případně do tělocvičen, kde se bude Recreation 45 použit jako nášlapná vrstva kladená na rošt se záklopem.

Recreation 60 je povrch, který již splňuje požadavky evropské legislativy na sportovní povrch i v případě přímé pokládky na pevný podklad bez roštu. Proto je vhodný zejména do školních tělocvičen, které vyžadují kromě kvality, snadné údržby a dlouhé životnosti také potřebnou certifikaci především z hlediska absorpce dopadu a bezpečnosti povrchu.

Základní informace o cenách a parametrech materiálů Gerflor Recreation včetně potřebného příslušenství naleznete v novém ceníku platném od března 2018.

www.gerflor.cz