03.07.2018 | TIPY

000BodenimpraegnierungNE24Pro všechny, kterým imponuje charakteristický betonový look, přináší Murexin užitečného pomocníka. Impregnace betonu NE 24 vytváří neviditelnou bariéru na veškerých betonových podlahách a brání jejich špinění. Je vhodná pro minerální podlahy jak v občanské výstavbě, tak i vysoce zatěžované podlahy ve výrobních a skladovacích halách.

Impregnace NE 24 dokáže pronikat pod povrch a hydrofobizovat otevřené póry v podlaze. Tím účinně předchází budoucímu vsakování kapalin (voda, olej…) do povrchu podlahy, což často vede ke vzniku nežádoucích skvrn a map. Podlaha se tak logicky mnohem lépe udržuje a zůstává déle čistá.

Impregnace betonu NE 24 vytváří tzv. mokrý efekt (pro suchý efekt slouží Impregnace betonu TE 18). Podlaha je po aplikaci tmavší, jakoby mokrá. Dochází ke zvýraznění struktury betonu s vykreslením zrna, a tím k celkovému oživení povrchu. Impregnace nevytváří na povrchu žádnou vrstvu a povrch působí matným, přirozeným dojmem. Nehrozí tak nežádoucí odlesky a zrcadlení.

Použití impregnace je navíc snadné. Na připravený čistý podklad ji aplikujeme rozprašovačem a pak jen rovnoměrně rozetřeme mopem.

www.murexin.cz