03.07.2018 | TIPY

B 58121

Podlahoviny s textilní podložkou od firmy Gerflor spolehlivě vyrovnají drobné nerovnosti podkladu, a to díky unikátní patentované technologii. Pro různě náročné uživatele nabízí Gerflor hned tři příbuzné produkty.

Texline – podlahovina pro každého
Nejrozšířenější řada samovyrovnávacích podlahových krytin Gerflor Texline se hodí do všech prostorů v bytě a skládá se z ochranné polyuretanové vrstvy Pure Clean s protiskluznou úpravou, mezivrstvy ze skelných vláken, kompaktní vyrovnávací vrstvy a patentované textilní podložky Gerflor.

HQR – extra kvalita
Na maximálně odolnou řadu PVC podlahovin Gerflor HQR poskytuje výrobce 15letou záruku. Houževnatost podlahové krytiny má na svědomí silná nášlapná vrstva, která kryje dekorativní pěnu, jež určuje vzhled povrchu. Široká nabídka luxusních dekorů pak Gerflor HQR řadí mezi špičkové podlahové krytiny.

Home Comfort – větší tloušťka
Podlahová krytina Gerflor Home Comfort je o maximálním pohodlí a vysokém komfortu. Klade důraz především na nejčastější požadavky zdravého interiéru, jakými je maximální útlum hluku, dobrá tepelná akumulace, odolnost, snadná čistitelnost a v neposlední řadě pohodlí při chůzi. Díky zesílené textilní podložce má Gerflor Home Comfort nejlepší akustický výsledek ze všech druhů vinylových podlahovin (20 dB).

Co znamená Gerflor Fiber Technology?
Díky patentované technologii Gerflor Fiber Technology dokáže krytina vyrovnat drobné nerovnosti podkladu. Např. u dřevěných palubek vyrovná spoje do 3 mm, u dlažby pak spáry do šířky 5 mm a hloubky 1 mm. Nejodolnější je polyuretanová úprava PU HQR s antibakteriálním nánosem Sanosol, která chrání krytinu řady HQR s užitnou třídou 41 (lehký průmyslový provoz) a otěruvzdorností skupiny T.

Nová kolekce dekorů 2018
Firma Gerflor představuje každé dva roky nové dekory vinylových podlahovin s textilní podložkou. Francouzský tým grafiků a návrhářů pracuje na nových kolekcích tak, aby se k zákazníkovi dostaly ty nejnovější světové trendy v oblasti designu. Od letošního roku se tedy i v ČR můžeme těšit na nové dekory kolekce vinylových podlahovin s textilní podložkou Gerflor. Od března jsou v nabídce mimo jiné dekory PARIS PECAN nebo ETNA DARK GREY (TEXLINE); DIAMOND BLUE nebo MEDLEY BROWN (HQR) a MANDALE CLEAR nebo LEONE GREY (HOME COMFORT) a další.

www.gerflor.cz

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.