28.03.2019 | TIPY

Zdravá alternativa k vinylovým podlahám

Stylové podlahy DISANO by HARO, vyvinuté odborníky společnosti HARO v souladu s nejnovějšími trendy, přesvědčí zákazníky svými užitnými vlastnostmi. V každém ohledu vyhovují moderním nárokům na zdravý životní styl a všem ekologickým požadavkům. Jsou vhodné pro instalaci jak v obytných, tak i komerčních prostorech. Díky velkorysým formátům dílců získá jakýkoliv prostor atraktivní vzhled.

Společnost HARO klade velký důraz na ekologii, proto podlahy DISANO by HARO neobsahují žádná PVC, změkčovadla ani těžké kovy nebo jiné škodliviny. Jsou měkké, tiché a příjemné na došlap. Jsou odolné, snadno se udržují a čistí. Vybírat je možné z autentických dřevodekorů s přiznanou V-spárou a nově i z dekorů dlažby. Podlahy Disano by HARO se vyrábí v několika provedeních: DISANO Smart Aqua, DISANO Classic Aqua, DISANO Saphir, DISANO Project. Společnost Asko a.s. nabízí vybrané dekory v provedení DISANO Smart Aqua a DISANO Classic Aqua v akčních zaváděcí cenách.

Podlaha DISANO Smart Aqua má všestranné použití. Je vybavena nosnou deskou „AquaReject“ a při instalaci celoplošným přilepením k podkladu je vhodná i do vlhkých prostor, jako jsou domácí koupelny nebo kuchyně.

Komfortní stylová podlaha Disano Classic Aqua je určena pro vysokou úroveň bydlení. Je vybavena nosnou deskou „AquaReject“. Součástí konstrukce je speciální vrstva „ElastoTec“, která dodává krytině větší pružnost a pohodlí při pochozu, a integrovaná podložka z korku pro redukci kročejového a prostorového hluku a další zvýšení komfortu při došlapu. Při instalaci celoplošným přilepením k podkladu je vhodná i do vlhkých prostor, jako jsou domácí koupelny nebo kuchyně.

www.asko-as.cz