29.03.2019 | TIPY

Nejoblíbenější vzory z řad lepených vinylových dílců byly upraveny do podoby plovoucích podlah, a daly tak vzniknout nové produktové řadě s názvem RS-click.

Při výběru ideální podlahové krytiny je důležité se zaměřit na celou řadu vlastností, jako jsou design, odolnost, údržba a náročnost pokládky. Podlaha, kterou si snadno položíte sami, je podlaha RS-click, která slovo click ve svém výrazu nenosí jen tak pro nic za nic. Je to totiž opravdu podlaha na jeden click.

Konstrukce podlahy RS-click v sobě spojuje přednosti klasických plovoucích a vinylových podlah. Výsledkem je podlaha se skvělými vlastnostmi. Můžete vybírat ze 16 vzorů s dokonalým designem imitujícím dřeviny z celého světa, které dodají interiérům moderní atmosféru. Váš domov se tak díky tomu může proměnit v příjemný prostor laděný do přírodních tónů, které působí uklidňujícím dojmem. Podlahovina RS-click se pyšní rychlou pokládkou bez lepení. Vybavena je zámkovým spojem a po její instalaci je podlaha okamžitě připravena k užívání. Její povrch je odolný vůči bakteriím a má vynikající zvukovou izolaci.

Záruka na plovoucí vinylovou podlahu RS-click je 10 let.


www.riva.cz