15.11.2017 | TIPY

000_flotex

Dílce sametového vinylu Flotex dostaly nový reliéfní rozměr v kolekci Cityscape. Linie i křižovatky městské krajiny posloužily jako inspirace pro vytvoření struktury na lineárních dílcích Integrity2 a Complexity.

Kromě klasického formátu 500 x 500 mm bez reliéfu byla kolekce obohacena o obdélníkový formát 250 x 500 mm a rovněž o embosované dekory v obou rozměrech. Vznikla tak variabilní paleta dekorů, která při finální instalaci vytváří zajímavý design měnící vzhled v závislosti na úhlu pohledu a dopadu světla. „Mřížkový“ vzor je natrvalo vyražen do hustého povrchu nylonových vláken. Při používání si zachovává stále stejný vzhled a je příjemný na dotyk. Reliéfní i klasické dílce mají stejné vlastnosti, jako je trvanlivost, snadná údržba, akustický komfort, voděodolnost, protikluznost a bakteriostatičnost. Vyráběny jsou bez ftalátů a obsahují 52 % recyklovaného obsahu.

Dílce Flotex se mohou pochlubit extrémní rozměrovou stálosti, díky čemuž se snadno instalují a v případě potřeby je možné daný dílec vyměnit.

www.forbo-flooring.cz/flotex