27.11.2017 | TIPY

000_PURLINE DIgital_KPP_5

Od výrobců podlahových krytin očekáváte, že v rámci nových kolekcí předloží jasně dané dekory, které navrhli jejich designéři.

U řady ekologických elastických podlahovin Wineo® Purline Digital s ničím podobně „tuctovým“ nepočítejte – konkrétní dekory si totiž může každý navrhnout sám, a stát se tak originálním tvůrcem Wineo® Purline Digital. Unikátní možnost dodat výrobci fotografii v podstatě čehokoli, ze které bude vyroben v podstatě jakýkoli dekor, nabízí společnost Kratochvíl parket profi, dovozce ekologických elastických krytin Wineo® Purline Digital. Očekává se, že jedinečnou možnost být osobití využijí hlavně architekti, kterým pomůže do posledního detailu dotáhnout jejich interiérový koncept, a kreativní odvážlivci.

Dekor v rámci konstrukce Wineo® Purline Digital vytváří podobně jako u ostatních ekologických elastických krytin vrstva potištěného papíru, který je překryt přírodním polyuretanem. Ten jako ochranná vrstva brání poškození krytiny běžným provozem. Právě na tento papír je natištěn dekor. V podstatě neexistují limity, jediným je odběr minimálního množství 200 m2.

www.kpp.cz