12.06.2024 | TIPY

Flotex je jedinečná textilní podlahová krytina, která v sobě spojuje odolnost vůči opotřebení i trvanlivost pružné krytiny s teplem, komfortem a pohodlím koberců.

Představujeme Flotex: podlahu, u které se odolnost snoubí s pohodlím. Až 80 milionům nylonových vláken elektrostaticky ukotvených na voděodolné nosné vrstvě poskytuje materiálu Flotex nepřekonatelnou pevnost a hygienu. Je to jediná, skutečně omyvatelná textilní podlaha, díky níž je čištění opravdu hračkou. Sametový povrch je protikluzný a zajišťuje tak bezpečnost i při vlhku.

Flotex je dostupný v rolích, čtvercích a lamelách. Což představuje všestrannost pro jakýkoliv interiér. Upgradujte na Flotex pro jeho odolnost, pohodlí a styl a to vše v jednom elegantním balení!

FLOTEX COLOUR: NADČASOVÁ HRA BAREV
Kolekce Flotex Colour obsahuje tři designové řady - Calgary, Metro a Penang – každá vždy s jiným celoplošným stylem a jemnými nuancemi tisku. Moderní paleta barev pro snadné kombinování. K dispozici v rolích a čtvercích.

NOVÉ VZORY FLOTEX ADVANCE
Kolekce Flotex Advance obsahuje dva nové designy: Latitude a Code, oba navržené speciálně pro vytvoření moderní atmosféry v jakémkoliv prostoru. Tyto dekory nabízejí univerzální směs estetiky i funkčnosti a jsou k dispozici jak v rolích, tak i čtvercích.

INSTALACE FLOTEXU BEZ LEPENÍ
Flotex Advance v rolích v konstrukci Flotex Next umožňuje rychlé řešení podlahy vhodné pro vysoce zatížené prostory, umožňující pokládku na volno nebo lepením. Díky tomu se zkrátí doba instalace, podlahu lze ihned používat a případně rychle odstranit, vyměnit a recyklovat.

Více informací najdete na našem webu: https://brnw.ch/21wKc02 

www.forbo.cz