07.06.2024 | TIPY

Topení, separace a hydroizolace v jednom          

Systém nabízí a umožňuje rychlou instalaci a následnou rychlou pokládku podlahovin, ať už jsou to parkety, dlažba, koberec nebo PVC, vinyl či LVT. Je založen na nízké rohoži se speciální geometrií. Prokazatelně díky ní spotřebuje o 10% méně energie než konkurenční systémy (doloženo srovnávacím protokolem zkušebního ústavu MPA ve Wiesbadenu).

Rychle a snadno aplikovatelné vytápění podlahy nebo stěny IndorTec® THERM-E umožňuje velmi snadné nanášení lepidla nebo nivelace “jedním tahem“ a vyplnění všech prostor bez dutin.

Vhodné pro všechny typy podlah

Díky nízké konstrukční výšce 6 mm lze použít při opravách a sanacích. Mezi pokládkou, plnou funkčností a použitím nejsou žádné zbytečné pauzy. Při použití vhodného systémového lepidla nebo nivelace je možná bezprostředně další pokládka.

Testovaná hydroizolace pro mokré prostory koupelen a sprch

Radiální pokládka kabelů bez ostrých úhlů

Díky speciálně konstruované geometrii má precizní vedení topného kabelu, který po zacvaknutí „nevyskakuje“ z rohože a díky většímu rádiu oblouku se snižuje riziko poškození kabelu.

Optimální zapracování nivelací

Díky optimalizované struktuře nosné rohože dochází k snadnému rozlivu a zpracování nivelačních hmot bez použití penetrací. Vliesová tkanina na rubu rohože zajišťuje vynikající přídržnost k podkladu v kombinaci s lepidlem a eliminuje pnutí při vyzrání nivelace.

Osvědčená separace i na kritických podkladech

Systém umožňuje pokládku i na nevyzrálých cementových a anhydritových potěrech, suchých podlahových systémech, popraskaných, dřevěných, kombinovaných a napojovaných podkladech.