28.05.2024 | Realizace

Podlahové krytiny od českého výrobce, společnosti Fatra, a.s. se začínají čím dál více objevovat v objektech oblasti Středního východu.

Nejnovější realizace se nachází v srdci Spojených arabských emirátů. Jedná se o nově vybudovaný objekt ve světoznámé Dubai, kde má své sídlo společnost Network International. Tento prostor o rozloze 72 000 m2 představuje unikátní skloubení moderního designu, minimalistických prvků a industriální estetiky. Kolekce THERMOFIX Stone vkusně doplňuje tyto nevšední pracovní prostory. Vzory věrně imitují přírodní materiály jak na pohled, tak na dotek. Zákazník si zvolil dekory Břidlice stříbrná 15410-1 a Břidlice kov 15410-2 v celkovém množství 3 000 m2.

„Tato reference dokazuje, že naše podlahové krytiny drží dlouhodobě vysokou kvalitu a dokáží plnit i ty nejnáročnější požadavky našich zákazníků po celém světě. Jsme hrdí, že naše produkty najdou uplatnění i v tak prestižních projektech a těšíme se na další výzvy v oblasti podlahových řešení,“ říká Pavel Vojtek, vedoucí prodeje podlahových krytin společnosti Fatra.

FAKTA:

  • Lokace: Al Barcha, Dubai, SAE 
  • Použitý materiál: Thermofix, kolekce Stone, Břidlice stříbrná 15410-1, Břidlice kov 15410-2 
  • Designérské studio: Design Infinity 
  • Datum realizace: 2023

Celý článek najdete v časopise DOMO 3/2024, který si můžete ZDARMA prohlédnout ZDE, nebo si napište o ukázkový výtisk na info@atemi.cz.