06.03.2024 | Realizace

Zelený projekt The Mill dává novou energii atraktivní lokalitě Mlýnské nivy, která se stává novým byznysovým bulvárem Bratislavy.

The Mill je inspirován bývalým parním mlýnem stojícím v blízkosti dnešního staveniště. Moderní administrativní budova se sedmnácti nadzemními podlažími a zelenou střechou vytvoří prostor pro energické plány budoucích nájemců.

Vzhledem k tlaku ze strany investora bylo nezbytné zajistit pokládku s precizností, rychlostí a požadovanou kvalitou. Jelikož realizační firma Koratex je dlouholetým partnerem společnosti Henkel, padla jasná volba na produkty pro profesionální podlaháře značky Ceresit. Konkrétně se jednalo o výrobky Ceresit T 425, což je fixace pro kobercové čtverce s funkcí "suchého zipu", která zabraňuje posunu a klouzání volně položených kobercových čtverců a dílců, a Ceresit K 188 E, speciální disperzní lepidlo, vhodné pro lepení různých druhů krytin, včetně PVC, CV, PO, textilních a kaučukových krytin.

Tyto produkty jsou osvědčené dlouholetou praxí a pro náročné zákazníky na podobných projektech absolutně spolehlivé. Na doporučení společnosti Henkel byly použity špičkové materiály, aby se zaměstnanci cítili příjemně a zdravě ve svých nových kancelářích. Proto bylo, logicky, využito materiálů Ceresit z vlastního portfolia. Po dokončení realizace a předání prostor lze s jistotou konstatovat, že se podařilo dosáhnout cíle, a společnost HENKEL nyní disponuje důstojnými prostory, ve kterých využila své zkušenosti a materiály, dodané ve špičkové kvalitě.

FAKTA:

  • Objekt: The Mill, Bratislava
  • Investor: Immocap + HENKEL
  • Datum realizace: 2023
  • Použitá chemie: Ceresit T 425, R 777, K 188 E
  • Použitá podlahovina: Lepený vinyl Arbiton , Objectfloor Expona  , kobercové čtverce DESSO
  • Celková plocha realizovaných podlah: 6000 m2 
  • Realizační firma: Koratex 

Celý článek najdete v časopise DOMO 2/2024, který si můžete ONLINE prohlédnout ZDE, nebo si napište o ukázkový výtisk ZDARMA na info@atemi.cz.