16.02.2024 | Zprávy

Značka Finalit® Péče o kámen a dlažbu se od 1. ledna 2024 vrátila zpět do produktového portfolia společnosti floorcolor s.r.o.

Během krátké doby byly zpracovány aktuální technické listy produktů, připraven nový katalog a ceník produktů. Co je ale vůbec nejdůležitější, byla rychle provedena tvorba a úpravy webových stránek www.finalit.cz

Webem vás bude provázet toto mezinárodní logo, pod nímž najdete spoustu zajímavých informací pro vaši práci:

  • Produkty – jejich technické listy, produktová videa, návody k použití, profi tipy.
  • Materiály – doporučení jednotlivých produktů pro konkrétní materiály, jako např. žula, mramor, beton, terrazzo, kamenina a mnoho dalších …
  • Problémy – trápí vaše klienty skvrny od oleje, rzi, hnojiva, ptačího trusu, graffiti, řasy, plíseň, šmouhy od pneumatik a jiné? Navštivte naši poradnu přes tlačítko „Problémy“.
  • Kalkulačka spotřeby – velice praktická pomůcka pro rychlý výpočet orientační spotřeby materiálů. Rozděleno na 8 skupin podle materiálů a jejich savosti.
  • Kartáče Finalit – pod tímto tlačítkem najdete nejenom rozdělení a zrnitosti jednotlivých diamantových, porcelánových a křemíkových kartáčů, ale také videa a tabulku s přehledem použití pro jednotlivé kroky. Od brusu na protiskluz R9 až po leštění do vysokého lesku.

Webové stránky jsou našlapané spoustou důležitých informací. Navštivte je, brouzdejte a uvidíte sami. 

Základní informace k produktům, službám, akademii a technologiím Finalit® Péče o kámen najdete také v našem zcela novém katalogu Finalit, který je na webu ke stažení nebo si ho můžete v tištěné verzi vyžádat na adrese info@floorcolor.cz. 

Chtěli byste si podrobně o produktech Finalit® pohovořit? Kontaktujte společnost floorcolor s.r.o. - výhradního partnera Finalit® Péče o kámen a dlažbu pro ČR a SR. 

www.floorcolor.cz