19.02.2024 | TIPY

Tato kolekce je ztělesněním elegance a modernosti, která dokáže zcela proměnit váš prostor.

Lišta S60 Flex Life Top je nejen tenká a stylová, ale také přizpůsobivá, odolná a splňuje nejpřísnější ekologické normy. Nové dekory navíc ladí k aktuálním trendům podlah.

Její střed je tvořen HDF jádrem, které umožňuje precizní zpracování raznicí a zajistí tak čisté rohy, spoje a ukončení. Tato lišta je vhodná ke všem typům podlah, včetně vinylových podlah.

Vysoká flexibilita umožňuje přizpůsobení ke křivým stěnám nebo nerovnostem v podlaze, což zajišťuje přesné a estetické nalepení i na náročnější povrchy.

S pouhými 5 mm tloušťky a schopností překrýt až 15 mm širokou spáru zajišťuje plynulý přechod mezi podlahou a stěnou. Díky této tenkosti je také možné přisunout nábytek až ke zdi.

Tato lišta je vyrobena podle nejpřísnějších standardů, což zaručuje vysokou odolnost vůči opotřebení a poškrábání. Získala ekologickou certifikaci Modrý anděl, TCF a je také certifikována A+ pro kvalitu vzduchu.

Kromě standardní verze je k dispozici také varianta S60 Flex Life Top s kratším rtem, která je ideální pro podlahové krytiny s nižší výškou.

Přidejte do svého interiéru neodolatelný šarm, tenkost a praktičnost s novou kolekcí S60 Flex Life Top.

www.doellken-profiles.com/cz 

Celý článek najdete také v lednovém vydání časopisu DOMO 1/2024, který si můžete prohlédnout online ZDE nebo si napište o ukázkový výtisk ZDARMA na info@atemi.cz.