06.02.2024 | Realizace

Pokud hledáte podlahu, která v sobě skloubí propracovaný design nerozeznatelný od přírodních materiálů a zároveň odolnost proti každodenní intenzivní zátěži, vinylová podlahovina Thermofix je ideální řešení.

V povedené realizaci, kde návrh projektoval ateliér Nováček a syn, byl vybrán dekor Topol kávový, který kombinuje komfort a estetiku. Jeho přírodní vzhled podtrhnul soulad s celkovým vzhledem objektu a jeho zasazením do horské scenérie.

Toto ubytovací zařízení se nachází v krásné horské destinaci Hynčice pod Sušinou v Jeseníkách. Jedná se tak o lokaci v prostředí, které je vystavování různorodým vlivům počasí, tedy změnám teplot a vlhkosti a samozřejmě zvýšenému počtu osob. Klíčovým faktorem pro výběr podlahoviny byla tedy odolnost proti vlhkosti, a také odolnost proti opotřebení a poškrábání.

Ve vybraných místnostech apartmánů byla navíc použita i rigidní vinylová podlahová krytina WELL-clic. V celém objektu jsou tedy použité dva různé systémy pokládky, ale ve stejném dekoru Topol kávový. Jedná se o plovoucí podlahu, která je taktéž odolná proti vlhkosti, a navíc je instalace rychlá a snadná díky click systému.

FAKTA:

  • Objekt realizace: Ubytovací zařízení, Hynčice pod Sušinou v Jeseníkách
  • Použité podlahoviny: Thermofix 12145-1, WELL-click 40145-1, dekor Topol kávový
  • Projekční kancelář: Nováček a syn
  • Termín realizace: 2023

www.fatrafloor.cz 

Celý článek najdete také v lednovém vydání časopisu DOMO 1/2024, který si můžete prohlédnout online ZDE nebo si napište o ukázkový výtisk ZDARMA na info@atemi.cz.