12.01.2024 | Zprávy

Představujeme kolekci Elegance Rigid 55 - novou zámkovou vinylovou podlahu vyrobenou v Evropě.

Je ideální pro projekty a rychlé renovace v oblastech s lehkým komerčním provozem (bydlení, hotelové pokoje). Systém Tarkett GenClick® v kombinaci s technologií SPC nabízí rychlou a snadnou instalaci, která je možná i na keramické dlaždice, podlahové vytápění a chladicí systémy. Integrovaná akustická podložka šetří čas a peníze.

Kolekce má povrchovou úpravou TEKTANIUM® PU, která poskytuje nepřekonatelnou odolnost proti poškrábání, oděru, opotřebení, skvrnám a velmi snadno čistí. Navíc nabízí ultramatný povrch. Díky kombinaci ultra matného efektu s vynikající odolností a trvanlivostí vypadá povrch realisticky a déle vydrží. Kolekce se také vyznačuje dobrou rozměrovou stabilitou (až do 50 °C), což znamená, že odolá vysokým teplotním výkyvům v místnosti. Celá škála designů, od kamenných až po dřevěné dekory, vytváří nadčasový a přirozený interiér. Všechny dekory lze kombinovat a vytvářet flexibilní a modulární prostory.

Vinylové dílce s revoluční patentovanou polymerovou vrstvou TEKTANIUM ™PU přináší nepřekonatelnou odolnost vůči poškrábání, oděru, opotřebení a skvrnám.

www.tarkett.cz