13.10.2023 | TIPY

Pokud hledáte podlahy, které spojují vysokou odolnost a moderní technologie, pak jsou podlahy MERIT SPC ideální volbou pro váš interiér. Díky integrované korkové podložce získáte navíc pocit pohodlí při každém kroku. Vyberte si ze široké palety dekorů, které jsou k dostání ve společnosti Supellex. Podlahy z této kolekce se hodí jak do domácností a komerčních prostor, tak díky svému antibakteriálnímu povrchu taky do ordinací nebo laboratoří.

Pohodlí pro chodidla 

Jedním z hlavních prvků, který odlišuje podlahy MERIT SPC od jiných podlah, je integrovaná korková podložka. Tato vrstva přináší nejen větší pohodlí při chůzi, ale také výrazně redukuje přenos zvuku, což je zvláště užitečné v bytech nebo kancelářských prostorách. Korek je navíc přírodní materiál, který je šetrný k životnímu prostředí.

Bez ohledu na to, zda máte elektrické, teplovodní vytápění nebo chladicí systém, podlahy Merit vám poskytnou vynikající tepelnou vodivost, která zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla či chladu po celém prostoru, ale zároveň udržují pocit tepla pod nohami i v období, kdy nepoužíváme vytápění. Tato kolekce vyniká i svou vysokou odolností, desku totiž tvoří směs polymeru a vápence. Překážkou není ani voda, proto je možné podlahy položit i do místností jako jsou koupelny nebo kuchyně.

Univerzální použití pro jakýkoliv prostor

Ať už potřebujete podlahy pro byt, dům, kancelář nebo komerční prostory, podlahy MERIT SPC se dokonale hodí kamkoliv. Ošetřené jsou speciální povrchovou úpravu, která snese každodenní zátěž a zachová si svůj krásný vzhled i po letech používání. Navíc jsou podlahy snadno udržovatelné a odolné proti poškrábání, proto se skvěle hodí například do domácností s vašimi mazlíčky.

Antimikrobiální povrch pro zdravotnická zařízení

Kolekce MERIT SPC navíc disponuje antimikrobiálním povrchem, což znamená, že je vhodná pro použití v nemocnicích, ordinacích, nebo třeba laboratořích. Tato ochranná vrstva pomáhá eliminovat množství bakterií a mikrobů, čímž zajišťuje bezpečné a hygienické prostředí.

Různorodá paleta dekorů

Díky pestré škále dekorů se kolekce podlah MERIT SPC skvěle hodí do jakéhokoliv interiéru. Od moderních designů s minimalistickým vzhledem až po tradiční rustikální vzory. Celkem je k dostání v sedmi dřevěných dekorech, například v několika odstínech dubu. Společnost Supellex nabízí i dva dekory, které imitují světlou a tmavou dlažbu.

www.supellex.cz

Celý článek najdete v časopise DOMO 5/2023, který si můžete ONLINE prohlédnout ZDE nebo si napište o ukázkový výtisk ZDARMA na info@atemi.cz.