18.09.2023 | TIPY

V rámci obchodní sítě FLOOR FOREVER společnosti Podlahy Šesták lze vybírat z široké nabídky sortimentu napříč materiály. Poptávce stále dominují vinylové podlahoviny, mezi nimiž z dlouhodobého hlediska vévodí podlahoviny s označením Design Vinyl. Ty představují zlatou střední cestu v poměru kvalita – design – cena, a tak není divu, že tyto podlahy se po několika letech na trhu zabydlely v mnoha domácnostech, ale i komerčních prostorech.

Podlahy Design Vinyl se vyrábí v několika variantách, v lepeném či Click RIGID provedení, s fázemi i bez fází a ve dvou odlišných nášlapných vrstvách. Dle těchto specifikací lze vybírat ze 4 kolekcí, které všechny obsahují 12 atraktivních dekorů napříč odstíny. Šest z nich disponuje autentickou povrchovou úpravou Embossing Register a šest úpravou Random Register. Díky této 3D technologii se vinylové dekory téměř k nerozeznání podobají dřevěným podlahám.

Kolekce Design Vinyl Home 0,3 (lepené) a Design Vinyl Home Click 0,3 RIGID (plovoucí) s nášlapnou vrstvou 0,3 mm, bez fáze jsou ideálním řešením především do domácností. Kolekce Design Vinyl Extreme 0,55 (lepené) a Design Vinyl Extreme Click 0,55 RIGID (plovoucí) s nášlapnou vrstvou 0,55 mm, s jemnou mikro 4V fází jsou naopak preferované pro exponovanějších prostor, jako jsou chodby, obchody, kanceláře, hotely, kde lze očekávat vyšší zátěž. U kolekcí s označením RIGID jádro lamel tvoří minerál, který materiál výrazně zpevňuje a podlaha je tak rozměrově stabilnější a méně reaguje na výkyvy teplot. Jejich součástí je také integrovaná podložka 1 mm.  

www.floorforever.cz 

Celý článek najdete v časopise DOMO 5/2023, který si můžete ONLINE prohlédnout ZDE nebo si napište o ukázkový výtisk ZDARMA na info@atemi.cz.