11.09.2023 | Akce

Vaše věrnost je pro nás neocenitelná. Chceme vám poděkovat za spolupráci a za to, že jste součástí Světa podlah. Proto jsme pro vás připravili exkluzivní dárky, které vás ohromí a především potěší.

Užijte si výběr z naší bohaté palety dárků, které si oblíbí celá vaše rodina. Třeba nový iPhone 14 Pro Max, Playstation 5 se dvěma ovladači, LED televizi Samsung nebo Nespresso kávovar. Máme nachystané ty nejatraktivnější odměny pro menší i větší odběratele. A čím více budete objednávat, tím hodnotnější dárky si můžete vybrat. A co víc, můžete je i kombinovat!

Jak se zapojit?

Vstupte do věrnostní akce nákupem zboží od společnosti Supellex - Svět podlah s.r.o. v akčním období od 11. září do 20. října 2023 a získejte odměnu podle výše vaší objednávky. Stačí být registrovaným partnerem naší společnosti. Nárok na ceny vzniká po uhrazení faktur, které byly vystaveny do termínu ukončení akce, tedy do 20. října 2023. Úhrada těchto faktur musí být provedena nejpozději do 1. listopadu 2023. A poté si už můžete vybrat dárek podle vaší chuti.

Akce se nevztahuje na akční zboží, zboží z výprodeje ani na individuální cenové nabídky. 

www.supellex.cz