21.08.2023 | TIPY

Therdex LVT je charakteristická a vysoce kvalitní značka LVT, která se zaměřuje na spotřebitele a profesionály, kteří si zakládají na stylu.

Tyto výrobky jsou výrazné nejen na estetické úrovni, ale také pokud jde o vlastnosti šetrné k životnímu prostředí. Díky tomu je Therdex ceněn mezi architekty, designéry a milovníky interiérů, kteří hledají výrazné a odolné podlahy.

Podlahy Therdex LVT mají realistické vzory a jsou k dispozici ve tvaru rybí kosti, dlouhých prken, Chevronu a dlaždic. Všechny tyto výrobky se skládají ze 4 vrstev, a to: PU vrstvy, nášlapné vrstvy, fóliové vrstvy a podkladu LVT.

Vrstva PU poskytuje prknu dodatečnou ochranu a zajišťuje správnou matnost LVT. Nášlapná vrstva chrání podlahu před intenzivním používáním a zajišťuje její odolnost proti poškrábání. Fóliová vrstva je potiskem podlahy. Odhaluje barvu a strukturu podlahy. Podkladová vrstva LVT je nejnižší částí podlahy. Tato podložka zajišťuje pevnost podlahy a správnou absorpci zvuku.

Společnost Therdex má několik certifikací v oblasti životního prostředí a udržitelnosti. Testování a kontrole našich výrobků přikládáme velký význam. Therdex používá odpovědná a biologicky odbouratelná změkčovadla na bázi sójového oleje. Díky těmto změkčovadlům je materiál pružný a ohebný. Tato změkčovadla jsou neškodná pro člověka i životní prostředí a jsou také biologicky odbouratelná. 

Hlavní výhody LVT podlah pro zákazníky:

  • Estetika a design: LVT podlahy nabízejí neuvěřitelnou variabilitu v designu a vzorech. Můžete si vybrat z různých imitací dřeva, kamene, keramiky a dalších vzorů.
  • Odolnost a trvanlivost: LVT podlahy jsou známé svou odolností vůči opotřebení a poškození. Jsou vyrobeny z odolných materiálů, které snášejí zátěž, nárazy a každodenní používání. 
  • Voděodolnost: Vinylové podlahy jsou odolné vůči vlhkosti a vodě. To znamená, že jsou skvělou volbou pro místnosti, které jsou vystaveny vlhkosti, jako jsou kuchyně, koupelny nebo prádelny.
  • Cena a výkon: LVT podlahy nabízejí vysoký výkon za svou cenu. Srovnatelně s jinými typy podlah, jako je dřevo nebo kámen, jsou LVT podlahy cenově dostupnější, a přesto mohou vytvořit atraktivní a luxusní vzhled.
  • Jednoduchá údržba: LVT podlahy jsou snadno udržovatelné. Stačí je pravidelně vysávat a otírat vlhkým hadříkem, aby zůstaly v čistotě. Nemusíte se starat o speciální ošetření nebo náročné čištění.
  • Pohodlí a dobré tlumení zvuku: Vinylové podlahy jsou měkké na dotek, což znamená, že na nich chodíte pohodlněji než na tvrdých površích. Navíc často disponují i různými systémy pro tlumení zvuku.
  • Snadná instalace: Mnoho LVT podlah je navrženo s jednoduchým způsobem instalace. 
  • Vhodnost pro podlahové topení: Většina typů LVT podlah je kompatibilních s podlahovým topením.
  • Dlouhá životnost: Díky své odolnosti a trvanlivosti mají LVT podlahy dlouhou životnost. Investice do LVT podlah se tak dlouhodobě jednoznačně vyplatí.

Více o podlahách THERDEX se dozvíte na www.therdex.cz