22.08.2023 | TIPY

Bona uvádí na trh novinku - jedinečný lak Bona Traffic GO.

Jedná se o naší největší inovaci od roku 1998. Tato jedinečná povrchová úprava pro dřevěné podlahy je vyvinuta s inovativní dvousložkovou (2K) technologií, která zahrnuje vestavěné tužidlo uvnitř laku, které poskytne jednoduchost, bezpečnost a odolnost proti vysokému opotřebení. Tato exkluzivní inovace Bona je významným vývojem v odvětví laků na dřevěné podlahy. Bona Traffic GO neobsahuje isokyanát díky vestavěnému tužidlu ani látky PFAS. Produkt obsahuje méně než 3% VOC (EMICODE EC1 PLUS). Bona Traffic GO zajišťuje zdravější proces aplikace a vytvrzování s emisemi pod současnou legislativní úrovní a zároveň překračuje požadavky a očekávání na trvanlivost a výkon.

Podívejte se na video "Představujeme novinku – Bona Traffic GO":

Nová 2K technologie: tužidlo uvnitř laku

Unikátní integrované tužidlo Bona Traffic GO je aktivováno ihned jak je produkt aplikován na povrch dřeva. Tato technologie umožňuje Bona Traffic GO fungovat jako 2-složkový (2K) produkt určený pro oblasti s vysokým zatížením. Má tak všechny výhody 1-složkového produktu v kombinaci s jednoduchou aplikací. Vysoká trvanlivost výrobku také poskytuje pozoruhodnou odolnost proti oděru a skvrnám. 

Lak nové generace se snadnou aplikací

Díky nové generaci vytvrzovací technologie nabízí Bona Traffic GO jednoduchou aplikaci v kombinaci s vysokou odolností proti opotřebení. Inovativní technologie vytvrzování se zabudovaným tužidlem uvnitř laku představuje významný krok kupředu pro jednoduché, účinné a bezpečné laky na dřevěné podlahy. Špičkový 2-složkový lak Bona Traffic GO - pro bezpečnější a zdravější požadavky budoucnosti.

✔ STAČÍ ZATŘEPAT A APLIKOVAT   

✔ PŘÍRODNÍ A BEZPEČNÝ   

✔ ODOLNÝ VYSOKÉ ZÁTĚŽI

V popředí udržitelnosti

Bona Traffic GO je dodávám ve stupni lesku: polomat (40), mat (20) a extra mat (10). Je kompatibilní s celou škálou Bona základních laků, pro různé možnosti barevného vzhledu dřevěné podlahy, nežloutne. Vrchní lak Bona Traffic GO byl vyvinut s ohledem na zdraví a udržitelnost a obsahuje méně než 3% VOC. Společnost Bona je připravena na přísnější legislativu budoucnosti. Všechny naše 2-složkové produkty již obsahují méně než 0,1 % diisokyanátu.

Více informací o produktu získáte ZDE.

www.bona.com/cz