23.05.2023 | Praxe

Chystáte se na rekonstrukci schodiště? Zvolte optimální řešení – laminátový obklad firmy TOPSTEP zajistí výhody v podobě snadné a rychlé instalace, vysoké odolnosti a sladění s libovolným interiérem, a to cenově velmi výhodně.

Schodiště je nezanedbatelný prvek každého interiéru a je třeba jej udržovat, aby bylo bezpečné, ale i dobře vypadající. Materiál schodiště je rozhodující pro to, jak často je nutné jej udržovat i pro jeho životnost. Většinu povrchů je třeba v rozdílné intenzitě zásahu pravidelně rekonstruovat – brousit, natírat, či jinak povrchově ošetřovat. Tedy za předpokladu, že nezvolíte pro rekonstrukci laminátový obklad.

JEDNODUCHÝ, RYCHLÝ, UNIVERZÁLNÍ

Užití některého ze systémových laminátových produktů TOPSTEP je ideální pro rekonstrukci libovolného schodiště. Obklad totiž lze aplikovat na jakýkoliv podklad: betonové schody, dřevěné schody i kovové schodiště nebo na schody z kamene či teraca. Problém není ani tvar – obložit lze stejně přímé i točité schodiště. A dokáže nejen zakrýt původní povrch, ale pomůže také jednoduše užitím vyrovnávací lišty a tmelů vyřešit jak schodiště prošlapaná, tak i vrzající bez nutnosti dalšího zásahu. Promyšlený návrh všech výrobků TOPSTEP navíc zajistí, že instalace bude rychlá, snadná a bez jakýchkoliv stavebních úprav. Pokud byste si ale přece jen nevěděli rady s instalací nebo výběrem, nabízíme také individuální konzultace, odborné poradenství, ale i samotnou montáž.

TRVANLIVÝ, ODOLNÝ, CENOVĚ DOSTUPNÝ

Laminát zajistí, že schodiště zůstane v perfektním stavu po velmi dlouhou dobu. Je totiž přirozeně extrémně odolný a přirozeně robustní, snadno odolá vysokému tlaku, ale také snáší otřesy. Navíc je odolný i vůči povrchovému narušení (oděrům, vrypům i v domácnosti běžným chemikáliím) a vykazuje v čase velmi vysokou barevnou stálost. A k tomu po celou dobu používání nevyžaduje žádné povrchové ošetřování. Je zcela bezúdržbový a veškeré nečistoty lze odstranit vlhkým hadříkem. A všechny tyto výhody jsou k dostání za velmi nízkou cenu – ano, nátěr původního schodiště by rozhodně byl levnější, měl by však zásadně kratšího trvání. A v porovnání s kompletní přestavbou schodiště je cenová výhodnost laminátového obkladu nezpochybnitelná.

MODERNÍ A ELEGANTNÍ

Laminátové obklady TOPSTEP mají ale ještě jednu výhodu. Opravdu dobře vypadají. Ale nebojte se, že byste jejich skvělému vzhledu museli přizpůsobovat zbytek interiéru – právě naopak! Nejenže nabízíme širokou nabídku tvarů profilů, které rozhodují o stylu schodiště, ale najdete u nás také velký výběr dekorů. Sladit schodiště se zbytkem interiéru nebylo nikdy jednodušší než s naším obrovským výběrem různě barevných dřevěných i betonových variant. A trendy design schodiště pak snadno doplní schodišťové LED osvětlení, ladící bočnice nebo nerezové zábradlí.

Další informace hledejte na www.topstep.cz.