09.08.2022 | TIPY

7 DŮVODŮ, PROČ SI VYBRAT TERASY TERAFEST :

MINIMÁLNÍ ÚDRŽBA – Základem všech výrobků TERAFEST jsou odolné stálobarevné materiály, které si zachovávají původní barvu a vlastnosti po celou dobu své životnosti. S produkty TERAFEST se nikdy nebudete muset starat o natírání, voskování či olejování, což vám ušetří čas i peníze.

BEZPEČNOST – Naše terasová prkna mají protiskluzový povrch a nikdy netvoří třísky. TERAFEST se nedrolí, nekroutí ani neláme. Terasy díky tomu poskytují nejvyšší úroveň bezpečnosti pro vás a vaše děti.

ZÁRUKA AŽ 25 LET – Výrobky TERAFEST odolávají dešti, sněhu, mrazu i UV záření. Jsou minimálně nasákavé a rezistentní vůči bazénové chemii i slané vodě. Prkna jsou vysoce odolná vůči plísním a hnilobě. Svým produktům věříme natolik, že na ně poskytujeme záruku až 25 let.

EKOLOGIE – Podporujeme udržitelné hospodaření lesů a jsme hrdí na to, že jsme držiteli certifikátu PEFC. V žádné fázi výrobního procesu nepoužíváme zdraví škodlivé PVC, pouze čisté přírodní a panenské materiály. Všechny naše výrobky jsou ekologické a 100% recyklovatelné.

ŠIROKÁ PARTNERSKÁ SÍŤ – Naše společnost disponuje širokou sítí vyškolených partnerů a montážníků po celé České republice. Naši certifikovaní partneři dokážou zajistit profesionální poradenství, prodej, odbornou instalaci na míru i následný servis.

JEDINEČNÝ DESIGN – Terasová prkna TERAFEST jsou k dispozici v široké škále barevných odstínů, které je umožňují sladit s ostatními prvky v exteriéru. Vybírat lze jak z prken s výrazným designem, tak z těch, které osloví milovníky čistých linií a materiálů příjemných na dotyk.

VYROBENO V ČESKÉ REPUBLICE – Prkna TERAFEST vyrábíme v České republice z těch nejkvalitnějších materiálů. Využíváme přitom patentovanou technologii od americké společnosti Strandex, která má více než 30 let zkušeností na mezinárodním trhu.

www.woodplastic.cz