18.07.2022 | TIPY

Společnost Altro nabízí inovativní řešeni v oblasti podlah již 100 let. Kolekce podlahovin z její produkce jsou určeny jak do obytných, komerčních, tak vozových prostorů. Cílem je nabídnou nejvyšší standardy bezpečnosti a trvanlivosti, díky nimž se společnost Altro stala synonymem pro kvalitu. S tím jde v ruku v ruce funkčnost a potřebný design do prostorů 21. století.

Kolekce Altro Ensemble™ je oceňovaný modulární podlahový systém luxusních vinylových dílců. Čtyři velikosti umožňují vytvářet kreativní vzory, jimž klade mezi pouze představivost. Krásné dekory dřeva a kamene přináší širokou škálu odstínů a zpracování. Díky tomu je Altro Ensemble™ vhodná do jakéhokoliv veřejného interiéru, kde první dojem je klíčový.

Vinylové dílce Altro Ensemble™ přináší potřebnou kvalitu, kterou můžete od podlahových kolekcí z výroby Altro očekávat. O bezpečnost proti uklouznutí se postará protiskluzový stupeň R10. Velmi dobrá odolnost jí předurčuje do komerčních prostorů s vysokým provozem, ale své využití najde i v bytových a průmyslových prostředích. K tomu přináší dostatečný komfort, jenž pocítíte na každém kroku a spolu s tím jde v ruku v ruce snadná údržba.

Katalog designové zpracování, technický list, vzory a další potřebné informace o kolekci vinylových dílců Altro Ensemble™ najdete na webu www.anvitrade.cz. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím e-mailu: anvitrade@anvitrade.cz

  • Celková tloušťka: 2,6 mm   
  • Záruka: 10 let  
  • Akustická úprava: 15 dB útlum hluku 

Dostupné rozměry:  

  • Velikost prken: 100 × 500 mm, 125 × 1000 mm, 200 × 2000 mm
  • Velikost dlaždic: 500 × 1000 mm

www.anvitrade.cz