11.07.2022 | TIPY

Luxusní vinylové dílce z kolekce Amtico Spacia jednoduše navodí v komerčních prostorech přírodní atmosféru. Snadno tak do interiéru vnesete nejen vzhled dřevěných podlah a kamenné dlažby s vynikajícími vlastnosti LVT podlahy, ale také abstraktní vzory. Tím zdaleka výčet zajímavostí v aktualizované kolekci Amtico Spacia není u konce.

Vlastnosti a možnosti, které nadchnou

LVT kolekce Amtico Spacia přináší nosnou vrstvu 0,55 mm. Pro komerční prostory nabídne záruku 10 let a poskytne 94 dekorů, z toho 74 jsou vyhrazeny dřevu a kameni. Vinylové dílce zvládají vysokou provozní zátěž (33), jsou připravené na podlahové vytápění, mají ochranu proti uklouznutí a odolají i vlivu kolečkových křesel. Amtico Spacia je vyráběna s ohledem k životnímu prostředí a splňuje ty nejpřísnější bezpečnostní a požární požadavky.

Díky různým velikostem prken a dlaždic je možné vytvářet krásné podlahy. Bez problému tak získáte malé a velké parkety, a to nejen v provedení dřeva. S předem připravenými vzory pokládky jednoduše dostanete podlahu, která nejen zaujme.

Prkna s s velkým výběrem dřeva

Dřevěné dekory kolekce Amtico Spacia přináší 46 možností. Nechybí chladné, neutrální, teplé či zlatavé odstíny. Lehce tak dosáhnete vytyčených cílů, jako je optické zvětšení interiéru, jeho zútulnění nebo potřebné sounáležitosti s místem a jeho dekorativními prvky.

Speciálně navržená dubová prkna Heritage Oaks
Speciálně navržená čtveřice dubových dekorů přináší autentický vzhled zašlého dřeva. Čtyři odstíny mají nádech opotřebovaného povrchu, kterému dodává jemný, neutrální či dramatický pocit. Jemně působící podtóny a kresby dubu pomohou dosáhnout skandinávského stylu.

Rekultivujte prostory se Salvaged Timber

Dekor Salvaged Timber je inspirován regenerovaným dřevem, díky němuž získává dvojice prken nezaměnitelný přírodní vzhled. Skvěle se tak hodí pro parkety, stripwood nebo broadwalk vzor pokládky. Dekory Salvaged Timber jsou speciálně navrženy, aby působily rustikálně a přinesly celou řadu efektu od vápenných ploch přes stopy po řezání až po nalakovaná prkna.

Stylové podlahy z kamene

Dekory kamene v kolekci Amtico Spacia přinesou vyváženost, chlad i jemnost s nadčasovými barvami. Jsou připravené na jakýkoliv experiment ať jde o velikost jednotlivých dlaždic až po vytvoření rafinovaných stylů a designových zón. V nabídce jsou chladné, bledé i neutrální tóny, které nabízejí jemnou a uklidňující paletu.

Vneste do prostoru mramor

Vzhled mramorové podlahy vytvoříte s kolekcí Amtico Spacia. Ucelená paleta jemných a přirozených tónů přináší klasický vzhled tohoto materiálu v podobě odolné LVT podlahy. Na výběr je od růžového, klasického černého a bílého mramoru v několika flexibilních velikostech pro svobodu návrhu podlahy, s nimiž nově vytvoříte i parkety.

Krása i zábava s terrazzo

Šest individuálních barevných dekorů od jemných i perleťových až po tmavé a dramatické. Terazzo je k dostání ve čtvercové dlaždici a přináší nezaměnitelný vzhled díky tříšti rozmístěné napříč jednotlivými dílci, a tak získáte dramatický vzhled. Dá se snadno kombinovat s dalšími dekory a umožní vytvářet cesty v komerčních prostorech.

www.anvitrade.cz