04.01.2022 | TIPY

Sortiment produktů a návody krok za krokem pro krásný vzhled podlah.

RŮZNÉ TYPY PODLAH A JEJICH OŠETŘENÍ

DŘEVĚNÉ PODLAHY, to je kus přírody, který vnášíme do svých domovů, abychom se cítili dobře. Tento neustále pracující, stárnoucí, přirozeně živý materiál přináší teplo do domova a přirozenou krásu do vnitřního prostředí, kde žijeme. Jenže dřevěné podlahy mají své vlastní potřeby, které se odvíjí od toho, jakým způsobem jsou ošetřeny a jak je s nimi denně nakládáno. Ať už jsou ošetřeny voskem, olejem nebo lakem, každá z nich klade vlastní požadavky na individuální údržbu. Ošetřením podlahy získáte dlouhotrvající krásu dřevěné podlahy. 

VINYL, PVC, GUMOVÉ PODLAHY, to jsou moderní podlahové krytiny, které na první pohled vyžadují velmi jednoduchou údržbu. Podlahy jsou vyrobeny z odolných materiálů a snesou takřka všechno – od běžného opotřebení, po těžkou provozní zátěž. Ovšem podlahy v domácnostech podléhají jinému opotřebení než podlahy v průmyslových objektech, nemocnicích, školách, komerčních prostorech, hotelových lobby, vytížených letištních terminálech, restauracích, sportovištích apod. Proto tyto podlahy vyžadují zcela odlišné požadavky na jejich údržbu a ošetření.

BONA CARE PROGRAM PRO ÚDRŽBU PODLAH

Jde o inovativní vysoce účinný program ošetření a údržby dřevěných a elastických podlah (jako je PVC/LVT, guma, linoleum, marmoleum, vinyl). Program údržby podlah nabízí vysokou kvalitu, jednoduchost a efektivnost, ošetření všech typů podlah, a to vše s ohledem na životní prostředí. Nejde pouze o nový vzhled, jedná se o kompletní změnu vzhledu stávající podlahy, aniž by byla nutná výměna podlahové krytiny.

Připravili jsme pro vás brožuru "KOMPLETNÍ PŘÍRUČKA ÚDRŽBY PODLAH". Brožura zahrnuje kompletní SORTIMENT PRODUKTŮ pro čištění a údržbu všech typů podlah a NÁVODY KROK ZA KROKEM pro údržbu a ošetření podlah. Zde najdete odpověď na údržbu dřevěných, sportovních, tvrdých, elastických a venkovních podlah. 

Takže ať už hledáte řešení pro běžné ČIŠTĚNÍ PODLAH, jako jednoduchou denní rutinu, stejně tak řešení pro OCHRANU POVRCHU pro obnovení původního lesklého vzhledu, tak Bona vám pomůže krok za krokem ke krásnému vzhledu podlah. A nejen to! Čisticí stroj pro HLOUBKOVÉ ČIŠTĚNÍ podlah odstraní skvrny, zbytky usazených nečistot a různorodá zabarvení rychle a efektivně. Výsledkem je podlaha skoro jako nová. V případě poškozených a silně opotřebovaných podlah nabízíme PŘELAKOVÁNÍ podlahové krytiny. Přelakování podlah oživí původní podlahovou krytinu, dokonce je možné změnit kompletní vzhled podlahy, a to jak dřevěné, tak elastické. 

Všechny procesy nabízí kvalitu, rychlost, vizuální a hygienické vylepšení, nezatěžujete životní prostředí a šetříte své finance. Myslete na to, že správnou údržbou prodloužíte životnost podlah!

  • Brožura ke stažení ve formátu .pdf - klikněte ZDE

  • Videa údržba dřevěných podlah - klikněte ZDE

  • Videa údržba elastických podlah - klikněte ZDE

  • Podívejte se na naše reference a videa - klikněte ZDE

Pro více informací nás kontaktujte! 

Bona CR, spol. s r.o.
Obchodní 132, 251 01  Čestlice
Tel.: +420 211 153 340
E-mail: bonacr@bona.com
www.bona.com/cz