03.12.2021 | Zprávy


Ve společnosti svých obchodních partnerů, zaměstnanců a přátel firmy oslavila RIVA, a.s. své 30. narozeniny. Akce proběhla na parníku na Vltavě dne 17. 9. 2021, tedy přesně ve stejném datu, kdy byla společnost založena.

Tento rok byl pro mnoho firem náročný vzhledem k pandemii, turbulentní situaci a souvisejícím opatřením. Pro Rivu je však tento rok i rokem, kdy může hrdě oslavit 30 let od začátku svého působení. Na první krůčky Rivy, na období živelných 90. let, na postupnou modernizaci, na rozšíření působnosti firmy a na původ rodinného erbu, který má Riva ve znaku, vzpomínal nejen majitel a zakladatel firmy, pan Martin Michl, ale i někteří ze zaměstnanců a dodavatelů, kteří jsou s Rivou od začátku.

Riva si pro své hosty připravila akci v námořnicko-pirátském stylu, stylový dort, zmrzlinovou a barmanskou show a výbornou atmosféru doladila příjemná hudba a počasí, které námořníkům přálo.

V současné době se Riva těší dobrému zdraví, za což vděčí především svým skvělým zákazníkům, zaměstnancům a obchodním partnerům. Společným přípitkem pak všichni popřáli Rivě mnoho dobrého do dalšího desetiletí!

www.riva.cz