04.10.2021 | TIPY

Dřevěné podlahy se navzdory řadě nových podlahovin těší stále velké oblibě mezi zákazníky i architekty. Aktuální trendy v bydlení navíc potvrzují vzrůstající oblibu přírodního dřeva i v nových, moderních projektech. Dřevěná podlaha vnese do každého interiéru zcela jedinečnou atmosféru, hřejivý pocit luxusu. Luxusu v pravém slova smyslu, tedy harmonii a energii přírodního materiálu, vysokého komfortu na dotek a došlap, krásu přírodní kresby dřeva.

Dřevěná podlaha je i dobrou investicí do zdraví, ale i do nákladů spojených s provozem interiéru. Při správné volbě dřeviny a její konečné úpravy vydrží dřevěná podlaha řadu let. Pokud dojde k běžnému povrchovému poškození, oprava zůstává relativně snadnou záležitostí. Dřevěné podlahy navíc velmi výrazně izolují hluk v místnosti a pomáhají udržovat teplo. Hodí se pro alergiky (nepřitahují alergeny, tedy prach nebo roztoče), dobře se udržují v čistotě.

Dnes na trhu najdeme širokou škálu dřevin, barev a dekorů. V nabídce společnosti ASKO a.s. najdete aktuálně dvě akční nabídky třívrstvých dřevěných podlah.

HARO

Podlahové krytiny HARO řadu let splňují požadavky certifikátu „Blaue Engel“, certifikátu, který garantuje, že podlahy jsou vyrobené ze zdravotně nezávadných surovin a zdraví neškodných látek. Dřevěné podlahy HARO jsou v nabídce spol. ASKO zastoupeny prémiovou kolekcí s vybranými dekory dostupnými trvale skladem a na objednávku. V ucelené kolekci najdete podlahy v třívrstvé konstrukci, v provedení 3-parketových vzorů a selských prken. Povrchy jsou upraveny různým stupněm kartáčování, lze vybírat z povrchů lakovaných a taktéž ošetřených přírodním olejem. Nejvíce zastoupenou dřevinou v kolekci zůstává stále oblíbený dub v různých designech, jež se dokonale přizpůsobí preferovanému stylu bydlení. Aktuální akční nabídka nabízí vybrané dekory již od 1.499 Kč/m2 vč. DPH.

Base.59

Třívrstvá dřevěná podlaha base.59 z produkce renomovaného německého výrobce ter Hürne vyniká kvalitním řemeslným zpracováním a nadčasovým designem. Snadno se pokládá a jednoduše udržuje. Od 1.8. 2021 je v akční nabídce spol. ASKO a.s. dostupný dekor DUB, třídění Vario za 1.499 Kč/m2 vč DPH.

www.asko-as.cz