25.06.2021 | Realizace

Rychle, snadno, efektivně, bez prachu, profesionálně! 

RENOVUJTE, NEVYMĚŇUJTE! Renovace podlah nabízí nejen dlouhodobé výhody pro životní prostředí, ale také úsporu nákladů a zvýšenou hygienu podlahy. Navíc, nevzniká odpad, který by se likvidoval v přírodě. Moderní inovace od společnosti Bona poskytují naprostou svobodu designu, což umožňuje vytvořit nový charakter podlahy, pokud zvolíte renovaci, bez nutnosti její výměny.

Sportovní podlaha, ať už je dřevěná, nebo elastická (PVC, linoleum, vinyl, guma), se dá v dnešní době renovovat. Bona SuperSport je systém kompletních řešení pro ošetření, údržbu a renovaci sportovních podlah. Systém nejen nabízí profesionální produkty, ale také servis, po celou dobu životnosti podlah. I stará opotřebovaná dřevěná a elastická sportovní podlaha může opět vypadat skoro jako nová. Práce nabízí velmi krátké časové prostoje, renovace je rychlá, bezprašná a šetří životní prostředí. Bona SuperSport System je systém produktů certifikovaný mezinárodní basketbalovou federací FIBA a nabízí špičkové výsledky. Od základních laků přes vrchní laky, barvy, až po čisticí prostředky na dřevěné a elastické sportovní podlahy. Vše pro profesionální vzhled, zachování správných vlastností sportovních podlah a hygienické prostředí.

BONA SUPERSPORT SYSTEM PRO SPORTOVNÍ PODLAHY

Portfolio produktů pro elastické sportovní podlahy zahrnuje přípravek pro lokální opravu poškozených míst Bona PU Filler, povrchovou úpravu pro ošetření podlah Bona SuperSport Pure HD, speciální dvousložkové barvy pro lajnování Bona SuperSport Line Paint, širokou paletu RAL a NCS barev pro značení hracích ploch Bona Pure Colour, čisticí prostředek pro odstranění mastnoty a špíny Bona SuperSport Cleaner a čisticí prostředek pro usazenou špínu, odstranění štěpařského vosku, odstranění šmouh Bona SuperSport Deep Clean. Systém je doplněn o brusné stroje, například Bona FlexiSand 1.9 včetně kvalitních brusných prostředků pro přípravu povrchu před ošetřením včetně Bona Diamond Blades, stejně tak i čisticí stroj Bona Power Scrubber v kombinaci s efektivním čisticím prostředkem, který rychle a snadno vyčistí usazenou špínu, bez zbytečné dřiny. Tým profesionálních podlahářů provede práci rychle a efektivně, práci je možné provést i během prázdnin nebo víkendů.

Kompletní systém produktů a více informací naleznete ZDE.

VIDEO: RENOVACE ELASTICKÉ PODLAHY VE SPORTOVNÍ HALE

Podívejte se na video, které zachycuje pracovní postup den za dnem, jak probíhala renovace sportovní elastické podlahy.

První den práce. Oprava poškozených míst, spár, oprava trhlin a následné broušení povrchu podlahy s bruskou Bona FlexiSand. Druhý den práce. Důkladné čištění povrchu pomocí čistícího stroje Bona Power Scrubber. Aplikace základní barvy Bona Pure Colour, barva dle požadavku zákazníka. Třetí den práce. Mezibroušení povrchu. Vyznačení hřišť pro házenou, basketbal, volejbal, tenis. Čtvrtý den práce. Barvení lajn ve 4 barevných odstínech. Následná aplikace laku Bona SuperSport Pure HD.

Posuďte sami výsledek naší práce. Máte-li dotazy, neváhejte nás kontaktovat!

Bona CR, spol. s r.o.
Obchodní 132, 251 01  Čestlice
Tel.: +420 211 153 340
E-mail: bonacr@bona.com
www.bona.com/cz