01.07.2021 | TIPY

Venkovní terasa nám přináší radost tehdy, pokud vypadá i po letech dobře a nemusíme se na ni stydět pozvat jakoukoliv návštěvu. Vzhledem k tomu, že na terasu působí všechny povětrnostní vlivy, je třeba materiály chránit kvalitními povrchovými úpravami. Dr. Schutz® nabízí v portfoliu svých produktů tato řešení pro čištění a povrchovou úpravu dřevěných a WPC teras:

HLOUBKOVÉ ČIŠTĚNÍ A ODŠEĎOVÁNÍ 

Základní a speciální čističe značky Dr. Schutz® umožňují řešit téměř všechny problémy na různých venkovních površích. Dle materiálu terasy se nasazují vhodné produkty. Vybíráme dva nejpoužívanější - Dr. Schutz Intenzivní čistič na dřevo, WPC a kámen a Dr. Schutz Odstraňovač povlaku (odšeďovač).

DR. SCHUTZ® IMPREGNAČNÍ VENKOVNÍ OLEJE PRO DŘEVĚNÉ TERASY

Terasový olej světlý je speciální transparentní olej na bázi rostlinných olejů pro použití ve venkovním prostředí. Díky velmi dobré nasávací schopnosti je dřevo konzervováno, póry ovšem zůstávají otevřené a mají možnost dýchat. Přirozená krása a struktura dřeva a WPC-dílců bude opticky zvýrazněna. Protiskluzná hodnota R 10 testována podle směrnice BGR 181 a normy DIN 51130. Olej je možné použít pro impregnaci dřevěných teras ze všech druhů dřevin a je vhodný také pro ošetření zahradního nábytku a jiných dílů ze dřeva ve venkovním prostředí.

Bangkirai olej tmavý má stejné vlastnosti a možnosti použití jako Terasový olej světlý. Je pigmentován do krásné čokoládové barvy dřeviny Bangkirai. Může být použit na všechny venkovní dřevěné terasy, dřevěný nábytek, obklady apod. 

www.dr-schutz.cz