24.06.2021 | TIPY

Stylové podlahy DISANO by HARO jsou zdravou podlahou, která neobsahuje PVC, změkčovadla ani ftaláty. Komfortní podlahou, která je vhodná pro instalaci jak v obytných, tak komerčních prostorech. Díky dodatečné vrstvě ElastoTec je řada DISANO Classic Aqua příjemně měkká a komfortní na došlap. Nosná deska AquaReject na bázi přírodních materiálů ve vysoké kvalitě zajistí zvýšenou odolnost proti vlhkosti. 

Řada DISANO Classic Aqua, kterou společnost ASKO a.s. nabízí na trh ČR a SK, je kolekce komfortních podlahovin určených pro všechny, kteří kladou vysoké nároky na úroveň bydlení. Díky velkorysým formátům dílců 235x2035 mm získá každý prostor atraktivní vzhled. Podlahovina je vybavená nosnou deskou HDF „Aqua Reject“ se zvýšenou odolností proti bobtnání. Díky této nosné desce je krytina při celoplošném přilepení vhodná pro instalaci i do vlhkých prostor (např. domácí koupelny), své uplatnění najde i v místnostech s možnou vyšší vlhkostí (domácí kuchyně, dětský pokoj apod.), kde lze podlahovinu DISANO Classic Aqua instalovat i plovoucím způsobem.

Podlahovina DISANO Classic Aqua se kromě výjimečného komfortu pro uživatele vyznačuje také odolností proti UV záření, teplotním výkyvům a vysokou rozměrovou stabilitou, navíc i ve velkoryse prosklených místnostech s intenzivním dopadem slunečního svitu. V kolekci DISANO Classic Aqua je možné vybírat ze široké řady autentických dřevodekorů s přiznanou V-spárou.

MĚKKÁ
Povrch SilentSense se postará o měkký a příjemně teplý došlap. Vrstva ElastoTec podpoří pohodlnou chůzi.

ODOLNÁ PROTI VLHKOSTI
DISANO Classic Aqua je díky modifikované vysoce kvalitní nosné desce vhodná do prostor se zvýšenou vlhkostí.



SNADNÉ OŠETŘOVÁNÍ
Podlahy DISANO se udržují v čistotě snadno a bez zvýšené námahy. Pro údržbu doporučujeme originální řadu clean & green.

ODOLNÁ PROTI OPOTŘEBENÍ
DISANO by HARO je velmi odolná i při intenzivním namáhání. Je vhodná i do komerčních prostor.

TEPLO OD NOHOU
Použitím pečlivě vybraných materiálů ve vícevrstvé konstrukci jsou stylové podlahy DISANO příjemné a komfortní na došlap.

www.asko-as.cz