22.06.2021 | TIPY

Obchodní síť podlah FLOOR FOREVER dodává na český trh pestrou paletu podlahovin, a tak si každý může snadno vybrat materiál podle svého gusta a finančních možností. Vždy je přitom kladen důraz na to, aby každý produkt nejen dobře vypadal a zdobil, ale aby i fungoval tak, jak se od něj očekává. To platí i pro laminátové podlahy, které tato síť prezentuje pod značkou FLOOR FOREVER LAMINATE. Dekory lze vybírat ze čtyř kolekcí, dvou žhavých novinek (Cadenza a Trendline PRO) a dvou stálic (Luxury 4V a Axion).

KOLEKCE CADENZA

Na začátku roku 2021 obohatila sortiment laminátových podlah FLOOR FOREVER LAMINATE atraktivní kolekce Cadenza. Ta nabízí 10 elegantních dřevěných dekorů s rozměry lamel 8 x 214 x 1383 mm a 4V spárou a deklarovanou zátěží AC4 23-32. Jedná se o velmi spolehlivý materiál doplněný kvalitním zámkem DuoLock, který zaručuje jak snadnou instalaci podlahoviny, tak i její perfektní funkčnost po mnoho let. A to i v případě pokládky na teplovodní podlahové topení. Laminátové podlahy z kolekce Cadenza si i při minimální péči ze strany majitele udrží dlouhou dobu svůj atraktivní vzhled, ustojí přitom i řádění domácích mazlíčků.   

Foto: Cadenza, K1305 Legato Light Natural

KOLEKCE TRENDLINE PRO  

I další novinka v nabídce laminátových podlah, kolekce Trendline PRO, dokáže upoutat svým krásným provedením a kvalitním zpracováním. Všech 6 dřevěných dekorů z této kolekce disponuje speciální povrchovou úpravou MAT LOOK, která podlahovině propůjčuje přírodní matný vzhled. Lamely s rozměry 8 x 190 x 1288 mm bez V-spáry jsou opatřeny kvalitním zámkem DuoLock, díky němuž se podlahovina snadno pokládá a následně i skvěle funguje, a to i při pokládce na teplovodní podlahové topení. Kolekce Trendline PRO je s deklarovanou zátěží AC4 23-32 ideálním řešením především pro domácnosti, včetně těch s domácími mazlíčky. Povrch lamel je totiž uzpůsoben tak, aby jejich drápky nezanechávaly na podlaze žádné škrábance.

Foto: Trendline PRO, B7007 Lotus Oak

KOLEKCE LUXURY 4V

Skvělý poměr mezi cenou, funkčností a designem – tak lze stručně popsat kolekci Luxury 4V, stálici mezi laminátovými podlahami FLOOR FOREVER LAMINATE. V nabídce je 6 elegantních dekorů (601 Dub Montpellier, 602 Dub St. Tropez, 603 Dub Avignon, 604 Dub Cannes, 605 Dub Bordeaux a 606 Dub Marseille) s rozměry lamel 8 x 192 x 1285 mm, 4V spárou a deklarovanou zátěží AC4-32.  Tato laminátoví podlaha dodá interiéru šmrnc a příjemnou atmosféru nejen v prvním roce po pokládce, ale zdobit bude i po řadu dalších let. Zásluhu na to má především kvalitní zpracování materiálu, včetně spolehlivého zámku.

Foto: Luxury 4V, 603 Dub Avignon

KOLEKCE AXION

Cenově nejdostupnější z portfolia laminátových podlah FLOOR FOREVER, přitom opravdu dobrá volba pro pohodové bydlení. Tak lze jednoduše vystihnout kolekci Axion, která nabízí 4 zajímavé dřevěné dekory (501 Dub Lyon, 502 Dub Marseille, 503 Dub Rotterdam, 504 Dub Amsterdam). Laminátová podlaha určená pro plovoucí způsob pokládky disponuje rozměry lamel 7 x 195 x 1382 mm bez 4V spáry a deklarovanou zátěží 23-31. 

Foto: Axion, 503 Dub Rotterdam

www. floorforever.cz