17.06.2021 | TIPY

ASKO a.s. je výhradním distributorem nové kolekce vysoce kvalitních laminátových podlah MY FLOOR. Laminátové podlahy MY FLOOR jsou vyrobeny z přírodních obnovitelných surovin a materiálů na bázi dřeva s nízkým znečištěním. Podlahy vynikají dlouhou životností a originálními dekory s autentickým vzhledem dřeva na špičkové úrovni. MY FLOOR jsou velmi odolné, mají nejvyšší třídu otěru.

Exkluzivní kolekce obsahuje tři dekorové řady:

  • odolná řada Cottage v rozměrech dílců 1380 mm x 193 mm a 1380 mm × 244 mm poskytuje hřejivý pocit a atmosféru charakteristickou pro dřevěné podlahy. Je těžko vznětlivá a vysoce odolná.
  • rustikální řada Chalet v rozměrech dílců 1380 × 193 × 10 mm vytváří dokonalé rustikální prostředí. Dobře se kombinuje s jednoduchým dřevěným nábytkem, plátnem a kůží. Řada Chalet navíc vyniká zvýšenou odolností proti vlhkosti.
  • speciální řada Residence v rozměrech dílců 1845 x 244 × 10 mm je mistrovský kus výrobce. Extra široká a dlouhá prkna řady Residence v autentickém a elegantním přírodním vzhledu mají navíc zvýšenou odolnost proti vlhkosti.

Německý výrobce, značka MY FLOOR, striktně dodržuje pravidla ekologie a ochrany životního prostředí. Dřevo na výrobu získává z udržitelných lesů a je hrdým držitelem certifikátu Modrý anděl.

www.asko-as.cz