06.04.2021 | TIPY

Ve spolupráci se společností Floover jsme v našem Centru podlahového designu připravili ucelenou prezentaci nových vinylových produktů.

Za švýcarským výrobcem Floover stojí nejen podlahoviny v řadě variant, ale i moderní stěnové obklady, tapety na stěnu a další. Ucelená prezentace materiálů určených pro interiéry může sloužit jako inspirace pro nový projekt, rekonstrukci nebo oživení stávajícího interiéru.

Floover Splash Design v dekoru Grey Stone 620 x 450 mm: nová inovativní generace vinylových podlahovin, které spojují trendový design s jedinečnými technickými vlastnostmi. Dílce s vícevrstvou konstrukcí na pevné nosné desce, která zajišťuje vysokou odolnost a extrémní stabilitu výsledného produktu. Vrstva vinylu pod dekorační fólií a integrovaná akustická podložka zvyšují celkový komfort při používání podlahy.

Floover Splash Design Woven Jacquard: exkluzivní, příjemná a unikátní podlahovina z tkaného vinylu. Pocit textilie je u krytiny Floover Woven nezaměnitelný. Krytině současně zůstávají všechny výhody vinylu: vysoká odolnost, snadná manipulace ve srovnání s textilními krytinami a jednoduchá pokládka. Jako jediná podlahovina z tkaného vinylu na trhu jsou dílce v provedení Splash Design dostupné se zámkovým spojem pro plovoucí pokládku. 100% voděodolnost předurčuje produkt Floover Woven Jacquard pro použiti v bytové stejně jako v komerční sféře.

Floover Splash2O Wall: 100% voděodolný stěnový obklad v dekoru White Marble, v podobě panelů pro přímou instalaci na stěnu za použití vhodného montážního lepidla. Díky XXL rozměrům panelů 2,6 m (výška místnosti) x 0,935 m, které jsou opatřené spojem pero + drážka, je jejich montáž snadná a rychlá. Odolný povrch, voděodolnost a rychlost instalace panelů je předurčují k využití ve vlhkých prostorech, jako např. v koupelnách a sprchových koutech. Vyrábějí se v osmi základních dekorech a díky digitálnímu tisku je možné vytvořit dekor dle individuálního přání zákazníka, a to už na množství od 50 m2.

Floover Wallcovering v dekoru C1020 Life Memory B: Floover nabízí pro řešení interiéru kromě podlah také možnost designového obložení stěn v podobě tapet v digitálně tištěných dekorech podle požadavku na použití v pěti provedeních podle materiálu, na který je dekor natištěný.

K dispozici se nabízí široký výběr jedinečných vzorů (včetně vzorů od osvědčených designerů) a díky digitální technologii tisku dekorů lze vytvořit i individuální vzor dle požadavku zákazníka. Tapety se vyrábí v pásech dlouhých 3000 mm a různých šířkách dle zvoleného materiálu.

Prezentaci doplňují originální schody Floover: pro Floover je celkový vzhled interiéru stejně důležitý jako podlaha. Díky výrobě v Evropě, tedy blízko zákazníka, jejich flexibilitě a krásnému zpracování lze nabídnout pro sjednocení interiéru hotové řešení schodišť ve většině dekorů podlah z nabídky Floover. K dispozici jsou různé rozměry a integrovaný zámkový spoj, kterým jsou jednotlivé části opatřené, umožňuje jejich vzájemné spojení a také jejich spojení s podlahou.

www.asko-as.cz 

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.