29.12.2020 | Akce

ASKO a.s. uvedlo v letošním roce exkluzivně na trh České a Slovenské republiky prémiovou kolekci laminátových podlah MY FLOOR. Ucelená kolekce 32 originálních dekorů v autentickém vzhledu dřeva na špičkové úrovni je velmi odolná, má nejvyšší třídu otěru, je nenáročná na údržbu a má dlouhou životnost.

MY FLOOR představuje nejen špičku v designu a kvalitě zpracování, ale současně je produktem, který plně respektuje životní prostředí. Německý výrobce striktně dodržuje pravidla ekologie a ochrany životního prostředí. Dřevo na výrobu získává z udržitelných lesů. Podlahy MY FLOOR jsou vyrobeny z přírodních obnovitelných surovin a materiálů na bázi dřeva s nízkým znečištěním. Výrobce je hrdým držitelem certifikátu Modrý anděl.

Kolekce obsahuje 3 produktové řady: odolnou řadu Cottage v rozměrech dílců 1 380 mm x 193 mm a 1 380 mm × 244 mm, řady Chalet s charakteristickým rustikálním designem a řadu Residence v provedení extra širokých a dlouhých lamel. Podlahy z řady Chalet a Residence mají navíc zvýšenou odolnost proti vlhkosti.

ASKO a.s. nyní nabízí svým zákazníkům k vybraným dekorům z produktových řad COTTAGE a RESIDENCE během akce ke každým zakoupeným celým 2,4 m2 podlahy 1 ks lišty v odpovídajícím dekoru za 1 Kč.

Produktová řada Cottage se matně třpytí a její embosovaná struktura zaujme elegancí a jemností. Podlahy produktové řady Cottage poskytují skvělý pocit pohodlí a vytvářejí přívětivou atmosféru domova. Jsou dostupné v šesti dekorech a dvou formátech: COTTAGE (1380 mm x 193 mm) a COTTAGE (1380 mm x 244 mm).

Produktová řada Residence je sebevědomá, moderní a exkluzivní podlaha, která vyniká extra širokými a dlouhými prkny. Je optimalizována, aby déle odolala zvýšené vlhkosti. K dispozici je ve čtyřech dekorech a formátu RESIDENCE (1845 mm x 244 mm).

www.asko-as.cz