14.12.2020 | TIPY

Silné v základu, působivé na pohled.

Společnost Podlahy Šesták s.r.o. nabízí v rámci své obchodní sítě FLOOR FOREVER 11 kolekcí vinylových podlah s pečetí DIAMOND RIGID. Toto označení je zárukou, že takovéto podlahy vynikají nad ostatními řadou praktických vlastností, jimž vévodí extrémní odolnost, tvrdost a stabilita.  

Stěžejní roli v dosažení těchto vlastností hraje složení materiálu. Nosné jádro lamely totiž tvoří z části minerál SPC a zároveň se při výrobě nepoužívají žádná změkčovadla. Kombinací těchto dvou výrobních postupů je dosaženo toho, že výsledný materiál je tužší a tvrdší, a tedy i extrémně stabilní vůči teplotním změnám a slunečnímu záření.  Díky tomu si vinylové podlahy s označením DIAMOND RIGID najdou své místo například i v sezónně využívaných objektech, jako jsou chaty a chalupy, kde není zajištěna stejnoměrní vlhkost a teplota.

Foto: Design Vinyl Home Click 0,3 RIGID, 3001

Všechny rigidové vinylové podlahy z nabídky FLOOR FOREVER se pokládají plovoucím způsobem, disponují integrovanou podložkou o síle 1 – 2 mm (vyjma Venus Click RIGID) a kvalitním zámkem (Uniclic/Tight Lock), což umožňuje jejich velmi rychlou a bezproblémovou pokládku. Podložka, která je důležitým zvukovým izolantem, zároveň dokáže velmi dobře vyrovnat i drobné nerovnosti, možná je díky ní i pokládka vinylové podlahy na dlažbu. Ti, kdo řeší velké prostory, pravděpodobně ocení, že tyto podlahy lze v rámci jedné místnosti pokládat až do plochy 225 m2 bez přechodových lišt.

Díky kvalitní polyuretanové vrstvě jsou tyto podlahy zároveň velmi odolné vůči škrábancům od domácích mazlíčků a otlačeninám například od kolečkových židlí. Pokládat je lze i na teplovodní topení, a to i do koupelen, protože jejich další praktickou vlastností je jejich voděodolnost. Také z ekologického pohledu jsou tyto vinyly silné v základu. Neobsahují totiž žádné ftaláty a jsou 100% recyklovatelné.

Není to ale zásluhou kvalitního materiálu, proč se rigidovým vinylovým podlahám z nabídky FLOOR FOREVER daří dobývat trh. Svůj významný podíl na tom má i jejich design. Velká většina dřevěných dekorů disponuje autentickou povrchovou úpravou Embossing Register, díky níž vinyl téměř nelze rozeznat od pravého dřeva. Vybere si ale i ten, kdo preferuje moderní styl v podobě luxusních kamenných a betonových dekorů.

Výhodou je, že většinu dekorů z 11 rigidových kolekcí lze nalézt i v lepené variantě.

Produkt roku 2020 – Kolekce Design Vinyl Home Click 0,3 RIGID nyní za limitovanou akční cenu.

Mezi rigidními vinyly z nabídky obchodní sítě FLOOR FOREVER nejvíce boduje kombinací design – kvalita – cena kolekce Design Vinyl Home Click 0,3 RIGID. Tato kolekce obsahující šest atraktivních dekorů letos právem získala i ocenění Produkt roku 2020 časopisu DOMO. Od 12. 10. 2020 až do 22. 1. 2020 lze  dekory z této kolekce pořídit za limitovanou akční cenu 650 Kč/m2. Další limitované akční ceny k  produktům z nabídky FLOOR FOREVER naleznete na www.floorforever.cz/akce.  

Přehled dalších kolekcí z nabídky FLOOR FOREVER s technologií SPC RIGID Click (DIAMOND RIGID):

Design Vinyl Extreme Click 0,55 RIGID, Style Floor Click 0,3 RIGID, XL Click 0,3 RIGID, XL Click 0,55 RIGID, Silver Click RIGID, Platinum Cork Clck RIGID, Venus Click RIGID, Venus Cork Click RIGID, Apex Click RIGID, Design Stone Click RIGID.

www.floorforever.cz 

Foto: Apex Click RIGID, CW-1320 Mississippi