22.07.2020 | Akce

Praktické rohožky v moderním designu jsou vyrobené z odolného tkaného vinylu. Rohožky jsou antibakteriální a antialergické. Velmi snadno se udržují a čistí, jsou odolné proti UV záření. Dobře přilnou k povrchu podlahové krytiny, nekloužou a neshrnují se.

Najdou uplatnění nejen v exteriéru, ale i v interiéru. Umístění rohožky před a za vstupní prostor zamezí přenášení nečistot do interiérů, vzniku kaluží a špinavých otisků bot. Ušetří čas s následným úklidem, zabrání i případnému poškození podlahy, neboť zachytí nečistoty (stékající vodu, opadávající písek nebo bláto, tající sníh, …).

Vstupním prostorem je míněn nejen hlavní vchod, ale i vstup do sklepa, do technických místností, garáží apod. Moderní design a praktické vlastnosti vinylových rohožek Floover je předurčují i k využití v interiéru. Umístěním před vstup z terasy, balkonu nebo zahrady zabráníte přenosu prachu, špíny a zrnek písku do obytných prostor a ochráníte tím podlahu. Měkký a příjemný povrch zvýší komfort při vystupování z vany nebo sprchového koutu.

Ochrání podlahu u pracovní desky v kuchyni. Snadná údržba, neklouzavý povrch a přilnavost k podlaze nabízí využití jako podložka pod misky zvířecích miláčků nebo jako odpočinková zóna před jejich pelíškem.

Běžná MC: 699,00 Kč/ks (577,69 Kč/ks bez DPH). Rohožky z tkaného vinylu Floover jsou dostupné v čtyřech dekorech v rozměru 660 x 490 x 2 mm.

Nyní můžete k VINYLOVÉ PODLAZE FLOOVER SPLASH2O DESIGN získat designovou čisticí rohožku Floover za 1 Kč k nákupu každých minimálně 35 m2 vinylových dílců Floover SplasH2O Design SD30 nebo SD55 v jednom dekoru (zaokrouhleno vždy na celá balení nahoru).

Nabídka platí pro objednávky od 1. 6. do 31. 8. 2020 s nejzazším termínem expedice / odběru 10. 9. 2020 s výhradou doprodání zásob, barvu rohožky nelze vybírat.

www.asko-as.cz