15.06.2020 | Realizace

Přírodní podlahy EGGER Comfort byly použity do novostavby rodinného domu o rozloze 130m2. Majitelé rodinného domu použili kvalitní a pohodlné podlahy z korku do obývacího pokoje, kuchyně i chodby.

Foto: Podlaha dětského pokoje dokonale ladí s ostatními místnosti díky použité laminátové podlaze Overall dekoru EPL122 Dub Waltham přírodní.

Podlahy řady Comfort dodávají teplo a vytvářejí příjemnou atmosféru v domě. Pro ostatní místnosti zvolili majitelé laminátové podlahy, jejichž hlavní přednost tkví v dlouhé životnosti a představují nejlepší poměr mezi cenou a kvalitou.

Dub Waltham přírodní, který je v rámci konceptu Overall zastoupen ve všech podlahových řadách značky EGGER, byl vybrán pro všechny místnosti rodinného domu. EPC001 Dub Waltham přírodní nalezl uplatnění nejen v obývacím pokoji, ale také v kuchyni a na chodbě. EPL122 Dub Waltham přírodní byl použit do dětského pokoje a ostatních místností domu.

Foto: Přirozená kresba dubu dekoru EPC001 Dub Waltham přírodní, se suky a prasklinami, zdůrazňuje rustikální charakter podlahy a přírodní styl bydlení.

Fakta

  • Objekt: Rodinný dům
  • Datum realizace: 2017–2018
  • Plocha podlah: 130 m2
  • Podlahovina: EGGER Comfort

www.egger.com 

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.