17.06.2020 | TIPY

Kolekce třívrstvých dřevěných podlahovin Pure Wood patří díky své nabídce atraktivních odstínů v kombinaci s kvalitním provedením a příznivou cenou mezi ty nejpoptávanější kolekce obchodní sítě FLOOR FOREVER. V letošním roce se nabídka odstínů navíc ještě rozšířila o dva dekory, Dub Neutral (Natur) a Dub Country (Rustik).  

Foto: Dub Neutral (Natur)

Dub Neutral (Natur) s rozměry prken 14 x 155 x 2200 mm disponuje jemně kartáčovanou povrchovou úpravou s neutrálním olejem s efektem surového dřeva. Na první pohled se tak jedná o nezaměnitelný materiál s odkazem přírody. Dub Neutral (Natur) z hlediska svých dalších parametrů disponuje dubovou nášlapnou vrstvou 2,5 mm, V-spárou 4V a spojením Click.

Foto: Dub Country (Rustik)

Dub Country (Rustik) s rozměry prken 14 x 180 x 1800 mm a nášlapnou vrstvou 2,5 mm se vyznačuje rustikálním tříděním se zřejmými letokruhy, skvěle tedy pasuje zvláště do venkovských interiérů. Odolnost a krásu dodává podlaze speciální matný lak nanášený v 5 vrstvách, navíc tvrzený pomocí UV. Také pro Dub Country (Rustik) platí parametry, jako jsou V-spára 4V a spojení Click.          

www.floorforever.cz