28.04.2020 | TIPY

Dřevěné podlahy vnesou do obydlí hřejivou atmosféru a radost z nadčasového přírodního materiálu. Materiálu, který čerpá svoji energii z přírody, materiálu, který je ekologický, pochází z obnovitelných zdrojů a je recyklovatelný. 

Dřevěné podlahy jsou příjemné na dotek i na chůzi, mají výborné tepelně izolační vlastnosti, lze je kombinovat s podlahovým topením. Dřevěné podlahy prošly za dobu své dlouhé existence velkou obměnou.

Dnešní, moderní dřevěné podlahy nabízejí nepřeberné množství dekorů, povrchových úprav, šíří a délek lamel. I díky tomu volí dřevěné podlahy stále více zákazníků a lze je dobře kombinovat s moderním, minimalistickým, ale i klasickým interiérem.

Dřevo nachází uplatnění nejen na podlaze, ale opět i na stěnách. Dřevěný obklad na stěně již není novinkou, ale trendem, který vrací. Dnes musí stěnové obklady ze dřeva splňovat řadu parametrů. Již nestačí jednoduchá dřevěná prkna. Dřevěné stěnové obklady musejí být ve vysoké kvalitě, barevně sladěné s podlahovinou, aby celek vytvářel harmonickou a útulnou atmosféru.

V nabídce společnosti ASKO a.s. najdete podlahy i stěnové obklady ze dřeva německého výrobce HARO. HARO jako specialista na výrobu vysoce kvalitních dřevěných podlahovin vyráběných v Německu zúročil své dlouholeté zkušenosti a nabízí dokonalé řešení pro jednoduchou montáž svých podlahovin i na stěnu.

www.asko-as.cz