29.02.2020 | TIPY


Silanová lepidla na parkety jsou na trhu od roku 2004. Představením technologie silanu v naší branži bylo vskutku inovací a začátkem malé revoluce, jelikož v této době byly dominantou na trhu lepidla na bázi rozpouštědel a polyuratanu.

Uvedením nového produktu na trh v roce 2017 – lepidla Bona Titan, jsme získali Ocenění Produkt roku! Společnost BONA opět potvrdila, že má trhu co nabídnout. Bona Titan se pyšní Oceněním produktu 2017 za nejsilnější lepidlo pro pokládku všech typů a velikostí dřevěných podlahovin.

SÍLA V TAHU

Tvrdé lepidlo na bázi silanu, pro silnější a bezpečnější lepení, pro jakýkoliv typ podkladu. Unikátní technologie Titanu umožňuje čtyřnásobné zesíťování s rychlým náběhem lepící síly. Díky tomu nabízí dlouho trvající přilnavost k dřevěné podlahovině. Bona Titan neobsahuje rozpouštědla a má velmi nízké emise. 

PRÉMIOVÁ VOLBA

Nejvýkonnější lepení – odolnost ve smyku při tahovém namáhání, stabilizuje dřevěné podlahové prvky. Jeho výkonná lepící schopnost usnadňuje instalaci a udržuje dřevěná prkna na svém místě. Nejbezpečnější a nejspolehlivější - žádné potíže s dutými místy a zabarvením. Bona Titan chrání dřevěné podlahy po celou dobu jejich životnosti, a to i za náročných podmínek podkladu. Nejlepší volba pro instalaci všech velikostí a typů dřevěných podlah.

SE ZAMĚŘENÍM NA UDRŽITELNOST ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

Díky tomu, že společnost Bona se věnuje dlouhodobé udržitelnosti, Bona Titan nabízí optimální bezpečnost a ohleduplnost k vnitřnímu životnímu prostředí. Bona Titan je certifikován Greenguard, je bez obsahu rozpouštědel a s velmi nízkými emisemi. Jeho použití je bezpečné a je vhodný pro jakýkoliv typ aplikace. Nepřekonatelný výkon lepidla Bona Titan také poskytuje vynikající stabilitu, ve srovnání s ostatními lepidly na trhu, zachovává kvalitu a prodlužuje životnost dřevěných podlah.

 www.bona.com/cz                                                                                          

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.