25.02.2020 | TIPY

Jako výhradní distributor podlahoviny značky FLOOVER pro český trh nabízí spol. ASKO a.s. novou generaci vinylových podlahovin Floover Splash2O Design. Inovace spočívá v kombinaci trendových dezénů s jedinečnými technickými vlastnostmi. Dílce mají vícevrstvou konstrukci na pevné a voděodolné nosné desce, která zajišťuje jejich vysokou odolnost a extrémní stabilitu. Jsou opatřeny integrovanou 1,4 mm akustickou podložkou, která je rovněž voděodolná. Předností dílců je i 0,5mm vrstva elastického vinylu navíc, která zachovává produktu pozitivní vlastnosti elastické vinylové podlahoviny a z toho vycházející komfort pro uživatele. Dílce mají 0,1 mm dekorační vrstvu a jsou dostupné s nášlapnou vrstvou v provedení 0,3 nebo 0,55 mm. 

Dílce Floover Splash2O Design jsou 100% voděodolné, odolné proti tlaku, dobře tlumí kročejový a prostorový hluk a jsou odolné proti termoplastické expanzi i v případě větších teplotních výkyvů. Dílce lze bez problémů instalovat do vlhkých prostor, jako jsou koupelny a chodby, do prostor s velkými francouzskými okny.

Dílce Floover Splash2O Design mají výbornou stabilitu, mohou se tedy instalovat ve větších plochách bez přechodových lišt. Díky integrované podložce, která je rovněž 100% voděodolná, mají velmi dobrou akustickou izolaci a jsou schopné redukovat kročejový hluk až o 19 dB. Nesporným benefitem při instalaci dílců Floover Splash2O Design je i jednodušší příprava podkladu. Dílce jsou pro snadnou a bezpečnou instalaci opatřeny zámkovým spojem Uniclic. Produkt Floover Splash2O Design je šetrný k životnímu prostředí, neobsahuje ftaláty a nemá žádný negativní vliv na přírodu nebo lidi.

Firma Asko a.s. zařadila do svého programu celkem 15 dekorů, které jsou dostupné ze skladu v Praze.

www.asko-as.cz 

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.