21.02.2020 | TIPY

Stylové podlahy DISANO by HARO v sobě spojují vlastnosti dřevěných a laminátových podlah. Jsou zdravou podlahou, která neobsahuje PVC, změkčovadla ani ftaláty. Komfortní podlahou určenou pro zážitek z bydlení ve stylu extra třídy. 

Díky dodatečné vrstvě ElastoTec je DISANO Classic Aqua příjemně měkká a komfortní na došlap. Nosná deska AquaReject na bázi přírodních materiálů vysoké kvalitě zajistí zvýšenou odolnost proti vlhkosti. Stylové podlahy DISANO by HARO jsou vhodné pro instalaci jak v obytných, tak komerčních prostorech. 

Řada DISANO Classic Aqua, kterou společnost ASKO a.s. nabízí na trh ČR a SK, je kolekce komfortních podlahovin určených pro všechny, kteří kladou vysoké nároky na úroveň bydlení. Díky velkorysým formátům dílců 235 x 2032 mm získá každý prostor atraktivní vzhled. Podlahovina je vybavená nosnou deskou HDF „Aqua Reject“ se zvýšenou odolností proti bobtnání. Díky této nosné desce je krytina při celoplošném přilepení vhodná pro instalaci i do vlhkých prostor (např. domácí koupelny), své uplatnění najde i v místnostech s možnou vyšší vlhkostí (domácí kuchyně, dětský pokoj apod.), kde lze podlahovinu DISANO Classic Aqua instalovat i plovoucím způsobem. 

Součástí konstrukce krytiny DISANO Classic Aqua je speciální elastická vrstva „ElastoTec“, která dodává krytině větší pružnost a pohodlí při chůzi. Integrovaná podložka z korku redukuje kročejový i prostorových hluk a ještě více zvyšuje komfort při došlapu. Povrch krytiny je chráněný vrstvou SilentSence, která mu dodává vysokou odolnost a velice snadno se čistí a udržuje. Podlahovina DISANO Classic Aqua se kromě výjimečného komfortu pro uživatele vyznačuje také odolností proti UV záření, teplotním výkyvům a vysokou rozměrovou stabilitou, a to i ve velkoryse prosklených místnostech s intenzivním dopadem slunečního svitu. 

V kolekci DISANO Classic Aqua je možné vybírat ze široké řady autentických dřevodekorů s přiznanou V-spárou. Společnost ASKO a.s. ve spolupráci s výrobcem vybrala pro své zákazníky a obchodní partnery akční nabídku 8 dekorů dostupných ze skladu v Praze za zvýhodněnou cenu. 

K podlahám DISANO by HARO lze samozřejmě pořídit i originální příslušenství, jako jsou lišty v dekoru krytiny pro čisté a elegantní zakončení podlahy v místnosti nebo přípravky clean & green pro rychlé, snadné a perfektní čištění podlahy, díky kterým zůstane krytina DISANO by HARO dlouho krásná a jako nová. 

www.asko-as.cz 

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.