05.02.2020 | TIPY

Pokud si i Vy potrpíte na kvalitních produktech, máme pro Vás novinku, kterou také naleznete v novém katalogu Döllken pro rok 2020. Představujeme Vám nové masivní lišty z kolekce Real Wood, které jsou vhodné jak pro dřevěné, tak i vinylové podlahy.

Základem této robusní podlahové lišty je kvalitní jádro ze smrkového dřeva opláštěné fólií Polyblen, neobsahuje chlór na bázi polypropylenu, fólie zabraňuje pronikání vlhkosti k jádru lišty. Sněhově bílé lišty jsou odolné vůči mechanickému poškození, jsou také voděodolné. 

Nemusíte se obávat složité montáže, lišty se velmi jednoduše instalují, k montáži můžete také využít tavnou pistoli Döllken, kterou si může zapůjčit na www.naradi-doellken.cz. Tavná pistole zaručí pevné a neviditelné upevnění na stěně, pro řezání lišt můžete použít pokosovou pilu. Pro perfektní zakončení lišty nebo tvorbu rohů jsou jako příslušenství dostupné bílé hranoly.

Foto: Masivní lišty jsou dostupné v následujících rozměrech: 40 x 11 mm, 60 x 11 mm, 80 x 11 mm, 100 x 11 mm nebo také 40 x 16 mm, 60 x 16 mm, 80 x 11 mm a 100 x 16 mm.

Foto: Bílá sněhová barva je univerzální řešení při výběru podlahové lišty.

Foto: Veškeré lišty z kolekce Real Wood jsou skladem. O expedici k Vám se postará Ladislav Feterik, vedoucí skladu. 

www.doellken-profiles.com