03.01.2020 | Realizace

Nemocnice Košice-Šaca a.s. 1. soukromá nemocnice v souladu se svým předmětem činnosti poskytuje zdravotní péči pro spádovou oblast cca 100 000 obyvatel. V zájmu svobodné volby lékaře je nemocnice otevřená i pro pacienty z jiných regionů, kteří ve velké míře díky dobrému jménu nemocnice tuto možnost i využívají.

V rámci rozsáhlé rekonstrukce zde byla provedena pokládka 3000 m2 podlah renomovanou firmou STAVREM. Realizace byla technicky velmi náročná. Lepení PVC probíhalo za plného provozu jak na stěnu, tak i na podlahu. Právě firma Stavrem má s pokládkou ve ztížených podmínkách bohaté zkušenosti, protože ve zdravotnických zařízeních již položili tisíce metrů PVC. Jejich
zkušenosti byly garantem bezchybné pokládky. Ke kvalitě i rychlosti práce výrazně přispěly produkty Ceresit. Právě z důvodu tlaku na termín realizace byl použit rychleschnoucí penetrační nátěr R 766 a také lepidlo K 188 E, které má vysokou počáteční přilnavost, což zkracuje čas čekání na optimální podmínky a urychluje pokládku.

Společnost STAVREM vznikla v roce 1996 a neustále úspěšně rozvíjí svou činnost. Firma má obchodně – výrobní zaměření. Individuální a profesionální přístup k jednotlivým zákazníkům společnosti zajišťuje přední postavení na slovenském trhu. Sortiment obchodní činnosti se skládá z vinylových podlahových krytin, laminátových a dřevěných podlah, koberců, profesionálního nářadí a strojů pro podlaháře, profilů pro různé druhy podlahových krytin a stavební chemie pro podlahy. V zájmu ucelené nabídky konečnému spotřebiteli nabízíi instalaci všech druhů podlahových krytin s dopravou na místo určení. Prvořadým cílem obchodní strategie Stavremu je komplexní a pružné uspokojení potřeb zákazníka. Firma úzce spolupracuje s většími i menšími podlahářskými firmami, ale i s projektanty, investory a stavebními společnostmi, a je autorizovaným a přímým distributorem renomovaných výrobců. Prodejní místa Stavremu se nalézají ve městech Bratislava, Senec a Michalovce. Tuto realizaci provedla pobočka Michalovce.

FAKTA

  • Objekt: Nemocnice Košice-Šaca a.s.
  • Použité materiály Henkel: Ceresit K 188 E, Ceresit K 188, Ceresit R 766

www.ceresit.cz 

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.